Cenc computers
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen 2021

Blijft u volgend jaar bij dezelfde zorgverzekeraar, of denkt u eraan om over te stappen? Een goede zorgverzekering kiezen voor 2021 kan lastig zijn, omdat u nooit precies weet welke zorg u het komende jaar nodig heeft. Het is in elk geval prettig om voldoende opties te hebben, zodat u de verzekering kunt afsluiten die het beste aansluit. Daarom biedt Salland de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunt u eventueel een losse tandartsverzekering afsluiten. En bij Salland zorgen we ervoor dat u nooit de hoofdprijs betaalt voor uw zorgpremie. We streven er continu naar om deze zo betaalbaar mogelijk te houden.

Goede zorg dicht bij huis

Salland is er speciaal voor iedereen die woont in de provincie Gelderland of Overijssel. Als regionale zorgverzekeraar kunnen wij ons richten op onze klanten en de zorg die geboden wordt in de regio. We vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van de beste zorg. Daarom betaalt iedereen dezelfde premie voor de basisverzekering, ook als u behoort tot een risicogroep of in slechte gezondheid verkeert. Een zeer groot deel van de zorgpremie wordt direct geïnvesteerd in het verbeteren van de zorg in de omgeving. Daarbij vindt er regelmatig overleg plaats met diverse zorgverleners. We bespreken dan bijvoorbeeld de kosten voor de zorg evenals de kwaliteit.

Salland voor jong en oud

Zorgverzekeraar Salland is er voor iedereen in de regio; van jong tot oud. Bent u onlangs trotse ouder geworden? Vergeet dan niet uw kindje aan te melden binnen vier maanden na de geboorte. En wordt uw kind 18 jaar? Dan mag hij of zij een eigen zorgverzekering afsluiten, of bij u op de polis blijven.

Biedt Salland de ziektekostenverzekering voor 2021 die u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het kiezen van een passende zorgverzekering.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Werkt fysiotherapie tape (kinesio tape) nou alleen bij sportblessures?

Zorgeloos genieten met een ZorgDirect Zorgverzekering

ICT partner in de zorg