Cenc computers
Telefonie

iPhone 12 huren, goed voor de portemonnee

Bewust leven betekent serieus nadenken over wat je wilt bereiken, over hoe je je geld uitgeeft en wat je doet voor de mensen om je heen en de wereld in het algemeen. Een weloverwogen keuze die je in dit kader zou kunnen maken, is voortaan geen dure smartphone meer te kopen, maar te kiezen voor een lease iPhone 12. Swapphone is gespecialiseerd in het aanbieden van huurtelefoons. Zowel nieuwe als refurbished modellen. Naast iPhones zijn er ook volop Samsung telefoons in de aanbieding. Het complete assortiment staat online. Als er eentje tussen staat die bij jouw behoeften aansluit, kun je online een swapp-deal regelen. Hierbij zijn er twee opties: een contractduur van een maand of een jaar. Beide hebben zo hun voordelen. Een jaar betekent een scherpere prijs. Een maand houdt in dat je na de eerste drie maanden al weer kunt opzeggen.

iPhone leasen heeft vele voordelen

De iPhone 12 leasing deals van Swapphone hebben uitstekende voorwaarden. We sommen ze voor je op:

-je kiest zelf het toestel en de kleur;

-er geldt een levenslange garantie ook als er schade ontstaat door je eigen schuld;

-oplader, hoesje en screenprotector zijn inbegrepen;

-op de achterkant van de telefoon staat het  Swapphone-logo om diefstal te voorkomen;

-je betaalt alleen voor het leasen van de telefoon, de simkaart met of zonder abonnement regel je zelf;

-de vrijheid om wanneer je wilt up te graden naar een nieuwer model (swappen noemen we dat!).

Groot voordeel is verder dat Swapphone geen melding doet bij het Bureau Krediet Registratie. Er is immers geen sprake van koop, maar van huur. De prijzen die online staan, zijn inclusief btw. De eerste maand betaal je iets meer door de eenmalige kosten. Hoeveel die bedragen staat per telefoon vermeld.

Nieuwsgierig wat anderen vinden van Swapphone? Hierbij twee recente meningen die op Trustpilot staan. “Ben gewoon prima geholpen.” “Erg makkelijk om contact mee te krijgen. De telefoon was ook heel snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen.”

https://swapphone.nl/