Cenc-computers

Iedereen wilt natuurlijk wel wat besparen op de aankoop van een nieuwe telefoon. Dat kan eenvoudig, zonder een ouder model of een tweedehands toestel te hoeven aanschaffen. De nieuwste modellen koop je voordelig gerefurbished. Wat een refurbished telefoon precies is, lees je hier.

Nieuw in een tweedehands jasje

Veel mensen maken de fout door te denken dat een refurbished telefoon een tweedehands telefoon is. Dit is niet helemaal juist. De buitenkant van de telefoon heeft inderdaad al een eerdere eigenaar gehad, maar de binnenkant van de telefoon is helemaal nieuw. Zo is het gewoon alsof je een nieuw apparaat hebt gekocht.

Niets op aan te merken

Niet alle telefoons komen natuurlijk in aanmerking om gerefurbished te worden. Er mogen intern gebreken zijn, die eenvoudig vervangen kunnen worden, maar extern moet de telefoon piekfijn zijn. Er mogen nauwelijks gebruikssporen zichtbaar zijn, behalve op het scherm. Het scherm wordt namelijk ook standaard vervangen bij refurbished telefoons.

Gaan lang mee

Je bespaart dus een hoop geld op de aanschaf van jouw nieuwe smartphone en levert niets in op kwaliteit. De refurbished telefoons gaan lang mee en zijn daarom een slimme aankoop. Om nog langer te genieten van jouw telefoon, zorg je voor de beste bescherming. Dit kan een screenprotector zijn om het scherm te beschermen. Een gsm hoesje voor jouw telefoon is ook cruciaal. Ook voor de nieuwste modellen kun je een hoesje kopen, zoals een Samsung Galaxy A71 hoesje van Casimoda. Heb jij een nieuwe telefoon nodig, maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Bespaar dan eenvoudig op de aankoop van een nieuwe smartphone, door een refurbished telefoon aan te schaffen. Deze telefoons zijn letterlijk zo goed als nieuw en uitgerust met een compleet nieuwe binnenkant. Zo lijkt het net alsof je gewoon een nieuwe telefoon hebt gekocht, maar dan voor een fractie van de prijs.

https://www.casimoda.nl/