Cenc computers
Image default
Zorg

Online administratie software voor zorgverleners

Ben je een ergotherapeut en ga je een eigen ergotherapiepraktijk starten? Als ergotherapeut help je mensen om dagelijkse activiteiten weer zelfstandig uit te kunnen voeren. Daarbij is het van belang om alle data van elke client goed bij te houden. Dan kan je elektronisch patientendossier software van Edevop goed gebruiken.  Dit is een alles-in-één software pakket waarmee je alle administratieve taken mee kunt uitvoeren. Hiermee kun je snel en eenvoudig je administratie regelen en houd je meer tijd over voor je cliënten. In deze software vind je onder meer een elektronisch patiëntendossier, agenda, facturatie en Zorgmail.

Edevop voor verschillende beroepsgroepen

De volgende beroepsgroepen kunnen gebruik maken van de software van Edevop:

  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Logopedie
  • Oefentherapie

Voordelen van Edevop

Op iedere locatie en op elk moment toegang  

Met Edevop online werk je webbased en in de cloud waardoor je altijd en overal met de software kunt werken. Het installeren van software is dus niet nodig. Omdat je vanuit een website werkt kun je met Edevop eenvoudig, snel en veilig werken.

Je administratie eenvoudig bijhouden

Met het handige EPD formulier kun je eenvoudig het dossier bijhouden van je cliënten.

Gegevens zijn veilig

De mensen achter Edevop hebben ervoor gezorgd dat al je gegevens veilig zijn.  Om die reden is het platform gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Omdat het beschermen van gegevens een continu proces is, worden er interne audits uitgevoerd en een jaarlijkse controle uitgevoerd door een externe auditor.

Voordelig softwarepakket

Als je een eigen praktijk gaat starten dan is het wel zo prettig wanneer je voor een EPD software pakket niet teveel hoeft te betalen. Voor € 35,- (excl. BTW) per maand kun je al gebruik maken van alle functionaliteiten van Edevop.

Edevop uitproberen?

Ben je nieuwsgierig naar de software van Edevop en wil je deze eerst uitproberen? Vraag dan vrijblijvend de demo aan.