Cenc computers
Image default
Bedrijven

Storing in de automaat van uw auto

Storing in de automaat van mijn auto: wat nu?

Wanneer u een automaat storing heeft, is het verstandig om zo snel mogelijk naar een monteur te gaan die het voor u kan oplossen. Een monteur achterhaalt de oorzaak van de storing om deze vervolgens op te lossen. Automatic Gear is gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en het spoelen van automatische versnellingsbakken.

Powershift transmissie

Een powershift automaat zit alleen in een Volvo of Ford, zij hebben hun versnellingsbak namelijk de naam powershift gegeven. U zal misschien al eens te maken hebben gehad met problemen met uw versnellingsbak, dan is een revisie van uw powershift transmissie nodig. Tijdens een revisie wordt alles rondom uw powershift transmissie gecontroleerd en hersteld indien nodig. Daardoor wordt er voorkomen dat uw powershift bak vervangen moet worden.

Onderhoud door Automatic Gear

Automatic Gear is gespecialiseerd in de revisie, reparatie en onderhoud van uw automaat en powershift transmissie. De monteurs hebben al jarenlange ervaring en zorgen er op een vakkundige manier voor dat u weer zo snel mogelijk met uw auto de weg op kunt. Automatic Gear werkt met eerlijke prijzen en houdt de kosten altijd zo laag mogelijk. De monteurs werken met de beste onderdelen en gereedschappen en leggen voordat ze aan de slag gaan altijd duidelijk uit wat er met uw powershift transmissie moet gebeuren. Na de revisie of het onderhoud krijgt u 1 of 2 jaar garantie.

Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig?

Uw auto heeft natuurlijk onderhoud of een revisie nodig wanneer u merkt dat uw automaat een storing heeft. Maar om zeker te weten dat u veilig rond rijdt, is het aan te raden om elke winter en zomer uw versnellingsbak te laten controleren. Mocht er dan al een klein probleem spelen, bent u er op tijd bij. Daardoor hoeft het probleem nooit groot te worden en kunnen wij dit gemakkelijk voor u oplossen.

https://www.automaticgear.nl/