Cenc computers
Image default
Bedrijven

Bart Dijkhof meubelspuiterij Arnhem biedt vakwerk

Bart Dijkhof glas-, schilder- en spuitwerken doet veel schilderwerkzaamheden en is erkend Onderhoud NL-schilder. Wist u dat dit bedrijf uit Eerbeek ook graag opdrachten aanneemt, als u een meubelspuiterij in Arnhem nodig heeft? Deze onderneming doet industrieel spuitwerk, maar heeft ook veel ervaring met het spuiten van meubels, zoals kledingkasten, bedden, tafels en stoelen. Ook is het mogelijk om uw interieur of keuken een andere uitstraling te geven met professioneel spuitwerk.

Dertig jaar ervaring als meubelspuiterij Arnhem

Als u uw meubels of interieur wilt laten spuiten, dan kiest u zelf uw ideale kleur uit via de kleurenwaaiers. Elke kleur die u wenst kan met behulp van de eigen kleurenmengmachines van deze meubelspuiterij Arnhem gemaakt worden. Dit Eerbeekse bedrijf heeft al dertig jaar ervaring in de spuitwerkbranche en weet precies welke ondergrond welke voorbehandeling nodig heeft. In overleg met de medewerkers van Bart Dijkhof komt u zelf uw meubels brengen of worden deze met de eigen transportmiddelen van de spuiterij bij u opgehaald.

Bart Dijkhof: schilder- en spuitwerkspecialist

Of u nu een afwerking wenst in zijdeglans, hoogglans, kleurlak, beitskleur of blanke lak, Bart Dijkhof heeft een totaaloplossing voor uw spuitwerk en levert een goed gespoten, egaal en krasvast resultaat met een hoge kwaliteit. Voor elke ondergrond die u maar kunt bedenken, van hout tot staal en van kunststof tot meubelplaten, heeft deze specialist een passende oplossing. Bart Dijkhof heeft als schilder en meubelspuiter particulieren als klant, maar ook aannemers, interieurbouwers en beddenleveranciers.

Voor elke kleine en grote klus op het gebied van spuitwerk is Bart Dijkhof u graag van dienst. Gaat het om grote aantallen producten die u wilt laten spuiten door deze meubelspuiterij in Arnhem? De medewerkers halen ze bij u op en leveren ze weer netjes bij u af!

https://www.bartdijkhof.nl/