Cenc computers
Zorg

ICT partner in de zorg

Onze ICT partner in de zorg is Cobbler. Ik ben werkzaam bij een zorg kliniek en wij werken al jarenlang samen met dit bedrijf. Tot op heden vinden wij deze samenwerking zeker geslaagd. Zij zorgen ervoor dat onze systemen en verbindingen op een juiste manier werken. Zo kunnen wij gewoon goed ons werk blijven doen.

ICT oplossingen voor zorg klinieken

Goedwerkende computers zijn onmisbaar in onze maatschappij. Ook in de zorg is ICT erg belangrijk. De manieren waarop ICT wordt toegepast, worden in een hoog tempo uitgebreid.

In de zorg is het essentieel dat goede ICT oplossingen worden gevonden. Zodat iedere zorgmedewerker zo soepel mogelijk met deze technologische ontwikkelingen kan werken.

Adequate beveiligingsoplossingen

Cobbler biedt ons dus ICT oplossingen in de zorg. De ICT’ers van Cobbler brengen de juiste inrichting van ons netwerk tot uitvoer, conform GBZ-richtlijnen.

Dit houdt in dat Cobbler werkt met adequate beveiligingsoplossingen, remote-support-software, realtime en proactieve monitoring van al onze kritische apparaten in ons netwerk.

Wij gaan mee met de technologie

Cobbler is ICT partner in de zorg voor klinieken, huisartsenpraktijken, tandartsen, thuiszorgorganisaties en medisch specialisten/klinieken. Ze hebben voor ons en voor al hun andere klanten speciale diensten ontwikkeld en hardware geselecteerd.

In de praktijk betekent dit dat wij meegaan met de technologie en dat consumenten hier ook baat bij hebben.

GBZ pakketten: Goed Beheerd Zorgssysteem

De diensten die de medewerkers van Cobbler ontwikkeld hebben, houden rekening met medewerkers in de zorg. Ze bieden hiervoor verschillende GBZ pakketten aan. De pakketten voldoen aan de juiste eisen. Wij ervaren ons GGZ-Beheer pakket als zeer prettig.

De pakketten die Cobbler levert:

  • GBZ-Beheer
  • GBZ-Connect
  • GBZ-Lokaal
  • GBZ-Wifi
  • GBZ-VoIP

Wij hebben een volledig pakket aangeschaft. Onze tip: een volledig pakket is voordeliger dan een losse dienst kopen.

Goede ICT partner in de zorg

Cobbler heeft echt verstand van zaken en is daardoor een goede ICT partner in de zorg. Daarnaast weet Cobbler precies wat wij als zorg kliniek odig hebben. Privacy is bijvoorbeeld heel belangrijk voor ons.

Als medewerker moet je het GBZ-beheer inrichten, Nictiz-gecertificeerd zijn en je hebt te maken met de AVG-wetgeving. Cobbler weet exact hoe je aan al deze zaken voldoet.

Een vertrouwd gevoel

Bij ons regelt Cobbler alle hardware, onderhoud en het netwerkbeheer. Dat doen ze uitstekend. Bovendien kennen we de meeste medewerkers na al die jaren wel. We vinden het altijd supergezellig als ze langs komen in onze kliniek.

Ze zijn altijd betrokken bij onze organisatie en dat geeft een heel vertrouwd gevoel. Wij zijn oprecht blij met jullie, Cobbler!

https://www.cobbler.nl/