Cenc computers
Zorg

Tandartsverzekering afsluiten?

Wilt u ook volgend jaar goed verzekerd zijn voor tandheelkundige ingrepen? Dan kunt u hiervoor naast uw basis zorgverzekering een aparte tandartsverzekering afsluiten. Vanuit de basisverzekering worden tandartskosten alleen vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Daarom kunt u bij Salland kiezen uit drie verschillende tandartsverzekeringen die elk een bepaald deel van de kosten dekken. Een tandartsverzekering 2019 van Salland brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo krijgen kinderen tot 18 jaar een vergoeding van de kosten voor een beugel, en worden bijvoorbeeld ook de kosten voor spoedeisende mondzorg in het buitenland gedekt.

Salland zorgpremie

Salland streeft al sinds de oprichting in 1860 naar het bieden van de beste zorgverzekering tegen de laagste premie. We besteden veel aandacht aan het toegankelijk maken van goede zorg voor iedereen. Het is belangrijk dat u zorg van hoge kwaliteit kunt vinden bij u in de buurt en dat u hier niet te lang op hoeft te wachten. Om hiervoor te kunnen zorgen, investeren wij een groot deel van de premie die u betaalt dan ook direct in de zorg. De zorgpremie 2019 wordt vastgesteld aan de hand van verschillende factoren. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Salland.

Overstappen naar Salland

Bent u momenteel verzekerd bij een andere zorgverzekeraar, maar wilt u in 2019 overstappen naar Salland? Dan helpen wij u hier graag mee. Als u zich voor het einde van het jaar bij ons aanmeldt, dan regelen wij de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Bij Salland kunt u naast uw basisverzekering kiezen uit maar liefs vijf aanvullende verzekeringen, zodat uw zorgverzekering goed aansluit op de zorg waar u jaarlijks gebruik van maakt. Meer informatie over onze zorgverzekeringen vindt u terug op de website. Natuurlijk staan wij u ook graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden.

https://www.salland.nl/