Huisnummers kun je tegenwoordig in allerlei soorten en maten bestellen. Gewoon online in de shop van De Naamborden Specialist. Kijkend naar ons assortiment, dan zie je onder andere huisnummers van leisteen, staal, hout en RVS. Een categorie die op veel aandacht kan rekenen tegenwoordig is die van cottage huisnummers. We geven graag wat toelichting op deze serie.

Stalen naamborden, cottage style

Cottage huisnummers worden gefabriceerd van een oerdegelijke soort staal. Dit gebeurt in Engeland, stuk voor stuk helemaal met de hand, omdat daar de expertise en het vakmanschap aanwezig zijn. Als we het hebben over cottage huisnummers, dan spreken we van eersteklas kwaliteitsproducten. Deze artikelen blijven er jaar in jaar uit echt als nieuw uitzien. Er zijn zowel modellen met als exemplaren zonder een afbeelding. Voorbeelden van populaire beeltenissen zijn bloemen, bomen en dieren als een vogel en een paard. Het aantrekkelijke van cottage huisnummers is dat ze zo vriendelijk ogen. De uitstraling is warm en hartelijk.

Uithangborden voor bedrijven en particulieren

Als jij op zoek bent naar een uithangbordje zorg er dan voor dat je je goed oriënteert voordat je de daadwerkelijke bestelling plaatst. De mogelijkheden zijn namelijk talloos. Dat geldt voor de stijl en ook voor de afmetingen van de diverse borden. We geven een aantal voorbeelden ter illustratie van onze Naambordenspecialist-uithangborden-collectie.

Allereerst klassieke uithangborden. Deze kenmerken zich door een stijlvolle, degelijke look. Er zijn zowel rechte als ovalen ontwerpen om uit te kiezen. Ieder klassiek uithangbord wordt door ons voorzien van een poedercoating nadat het een zinkbad heeft ondergaan.

Heb jij binnen afzienbare tijd een groot, duidelijk leesbaar uithangbord nodig voor je eigen bedrijf? Die kunnen we absoluut op korte termijn leveren. Overweeg eens of je het logo van je firma op het bord geplaatst wilt hebben, of een passende leus of spreuk. Alles is in principe mogelijk! Het beletteren doen we met prachtige, vinyl letters.

https://www.denaambordenspecialist.nl/