Zou jij ook willen dat er meer uren in een dag zaten, zodat je alle patiënten de aandacht kunt geven die ze verdienen? Het zou waarschijnlijk al veel schelen als je minder tijd kwijt bent aan factureren, het elektronisch patientendossier, vragenlijsten verwerken, mails beantwoorden, je agenda bijhouden et cetera. Precies daarom is het de hoogste tijd om kennis te maken met Incura. Dit webbased administratieprogramma voor de zorg wordt al volop gebruikt door ergo-, fysio- en oefentherapeuten. Gusta Boxman, logopediste, gebruikt het pakket al een tijdje en heeft er het volgende over te zeggen “Incura vind ik zeer gebruiksvriendelijk en het logopedie software programma voldoet aan alle eisen. De helpdeskmedewerkers zijn vriendelijk en geduldig. Ik ben een zeer tevreden klant en adviseer Incura bij collega’s.”

IncuraFocus

Incura praktijksoftware is ook toegespitst op praktijken en instellingen in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Nieuw in dit verband is de tool IncuraFocus: een toepassing om managementinformatie snel en eenvoudig inzichtelijk te maken. Als hulpverlener is het noodzakelijk van iedere cliënt gegevens vast te leggen en bij te houden. In feite beschik je over een schat aan informatie waar je lang niet alles uithaalt wat mogelijk is. Door datagroepen samen te voegen en te visualiseren krijgt je pas echt inzicht. IncuraFocus maakt dit mogelijk; aan de hand van een dashboard trek je waardevolle conclusies. Je kunt vervolgens de focus verscherpen of verleggen en je praktijkvoering naar een hoger plan tillen. We maken het iets concreter. IncuraFocus werkt met prestatie-indicatoren die laten zien hoe therapeuten in de praktijk presteren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal sessies per patiënt, het aantal gesprekken per dag / week en de tevredenheid van cliënten. Vragen als wat gaat goed en op welk vlak zijn verbeteringen wenselijk kun je vervolgens eenduidig beantwoorden. IncuraFocus is ontstaan door een samenwerking tussen zorg-, datamining- en softwarespecialisten. Het is een interactieve toepassing. Er zijn filter- en dril down-opties.

Heb je nog vragen over IncuraFocus of Incura in het algemeen? Het helpdeskteam zit klaar om antwoord te geven: 088 – 946 22 33, info@incura.nl

https://www.incura.nl/