Cenc computers
Zorg

Zorgeloos genieten met een ZorgDirect Zorgverzekering

Ben je sportief en wil je zorgeloos kunnen genieten? Dan kies je natuurlijk voor een kwalitatieve ZorgDirect zorgverzekering met vrije zorgkeuze. En kamp je soms met een blessure? Geen probleem. Wij bieden ook in 2019 een zorgverzekering met fysiotherapie. Erg handig, zo ben je snel weer fit!

Basisverzekering en fysiovergoedingen

Het pakket aan vergoedingen vanuit de basisverzekering wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. Als het gaat om vergoedingen maakt men onderscheidt tussen volwassenen en kinderen. Op dit moment is het zo dat iedereen jonger dan 18 jaar met een eenmalige aandoening recht heeft op een fysiotherapie vergoeding vanuit de basisverzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, is nu vastgesteld op negen. Zijn er meer sessies nodig, dan kan het aantal verhoogd worden met nog eens negen. Voor mensen ouder dan 18 zijn er andere uitgangspunten. Bij een eenmalige aandoening geldt geen vergoeding vanuit de basisverzekering.

Wat je in dit geval kunt doen, is een aanvullende verzekering afsluiten. Alle vijf de aanvullende pakketten van ZorgDirect bevatten vergoedingen voor fysiotherapiebehandelingen. Voor het aantal behandelingen en de premiebedragen kun je kijken op de website. Graag wijzen we je er op dat je in vrijwel alle gevallen een verwijzing van de huisarts nodig hebt!

Verzekering zelf samenstellen

Wil je genieten van een zorgverzekering die je zelf kan combineren zodat het goed bij je wensen en behoeften past? Wil je naast vijf aanvullende pakketten ook nog eens kiezen uit drie tandarts verzekeringen? Dan is ZorgDirect een goede partner. Je kunt een ZorgDirect zorgverzekering afsluiten in 2019 geheel naar eigen wens. Heb je nog vragen? Onze klantenservice helpt je graag. 

https://www.zorgdirect.nl/