Cenc-computers

Meer dan een winkelketen

Binnenkort in het bezit van een nieuwe wagen? Dan ben je naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een verzekering die je mogelijke toekomstige schade zo goed mogelijk dekt. Wanneer je het internet even afschuimt, valt je oog plots op de Hema autoverzekering. Alhoewel Hema vooral bekent staat om zijn vele winkels, biedt het bedrijf ook tal van verzekeringen aan. Volgens Hema zelf is hun autoverzekering vooral eenvoudig en helder. Maar hoe betrouwbaar is het om je auto te verzekeren bij een winkelketen? We namen de Hema autoverzekering alvast even onder de loep.

 

Soorten verzekeringen

Net zoals  bij traditionele verzekeringsmaatschappijen kun je bij Hema terecht voor de meest gekende opties.  Wil je een basisverzekering die alleen de wettelijke aansprakelijkheid dekt of toch liever een All Risk verzekering? De verschillende pakketten worden stuk voor stuk aangeboden. Naast de basis  verzekering auto ,vind je ook enkele aanvullende verzekeringen terug zoals no-claimbescherming en pechverhelping.

 

De voordelen van een digitaal tijdperk

Als klant beheer je de volledige autoverzekering van Hema zelf online. Door op deze manier te werk te gaan houden ze de kosten voor de consument bewust laag. Je berekent je premie online, kiest een geschikte formule en voert daarna alle gewenste aanpassingen uit in je online polismap. In een digitaal tijdperk als dat van vandaag haal je hier dus gemakkelijk je voordeel uit. Je dient je er dan wel bewust van te zijn dat contact met een medewerker alleen via deze weg kan gebeuren.

 

Betrouwbaar?

De verzekeringen van Hema vallen onder de Achmeagroep. Zij maken gebruik van de Hema autoverzekering als  handelsnaam. Goed om weten dat er dus wel degelijk specialisten werken achter de schermen. Naast de heldere informatie die je terug vindt, is het bovendien mogelijk je polis op ieder gewenst moment op te zeggen. We kunnen dus stellen dat de autoverzekering van Hema niet meer of minder betrouwbaar is dan die van andere maatschappijen. Of deze verzekering daarom voor jou de beste keuze is hangt uiteraard af van je persoonlijke wensen en achtergrond informatie. Wil je snel te weten komen of deze verzekering voor jou geschikt is? Een onafhankelijke vergelijkingswebsite als Autoverzekering.nl geeft je in enkele klikken een overzicht van jouw beste mogelijkheden. Het is dus zeker aan te raden even snel een online vergelijk te maken, zodat je eenvoudig en in een handomdraai de beste keuze kan maken.

http://autoverzekering.nl