Cenc computers
Image default
Auto’s en Motoren

Diepe Kras op je Auto: Herstel en Kosten

Blog 1: De Onvermijdelijke Diepe Kras: Wat Kost het om deze te Verwijderen?

Je bent net terug van een heerlijke vakantie en ontdekt tot je schrik een diepe kras op de zijkant van je auto. Misschien is het gebeurd tijdens het parkeren op een drukke toeristische plek of door een onoplettende medeweggebruiker. Wat de oorzaak ook is, het verwijderen van diepe krassen op je auto is essentieel om verdere schade te voorkomen. In dit blog bespreken we het proces van het verwijderen van diepe krassen en de bijbehorende kosten.

Het herstellen van diepe krassen is een proces dat uit verschillende stappen bestaat. Eerst wordt het beschadigde gebied grondig schoongemaakt en ontvet. Vervolgens wordt de kras opgevuld met een geschikt vulmiddel, zoals plamuur. Na het uitharden van het vulmiddel wordt het oppervlak geschuurd en geëgaliseerd. Daarna wordt de plek in de juiste kleur gespoten en tot slot wordt de lak gepolijst om een vloeiende overgang tussen de gerepareerde plek en de rest van de auto te creëren.

De kosten voor het verwijderen van diepe krassen variëren op basis van de grootte en diepte van de beschadiging. Gemiddeld genomen liggen de prijzen tussen de €100 en €500. Om een beter beeld te krijgen van de exacte kosten, is het verstandig om offertes op te vragen bij meerdere autoreparatiewerkplaatsen in jouw omgeving.

Bij Slik Car Detailing kun je terecht voor een professionele behandeling van diepe krassen op je auto. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen, zoals specifieke plamuur en nauwkeurig gekleurde autolak, zorgen de deskundige specialisten van Slik Car Detailing voor een perfect herstel van je auto. Het team garandeert een uitgebreide reiniging, vakkundige opvulling, precieze schuur- en spuitwerkzaamheden, en een zorgvuldige polijstbeurt. Hierdoor ziet je auto er weer als nieuw uit, zonder enige zichtbare resten van de diepe kras, en is deze beschermd tegen roest en toekomstige schade.

 

https://www.slikcardetailing.nl/glascoating/