Cenc computers
Image default
Auto’s en Motoren

Hier profiteert je van onderhoud aan je laadpaal door een specialist

Is de laadpaal die je voor je elektrische auto hebt aan onderhoud toe? Neem dan contact op met het servicebureau via het telefoonnummer dat je vindt op de zijkanten van je laadpaal. Dit nummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Je problemen kunnen dus op welk moment dan ook verholpen worden. De servicemedewerker zal allereerst proberen je te helpen op afstand. Lukt dit echter niet? Dan schakelen de specialisten van Orange Charging uit Roosendaal hun grote servicenetwerk in voor hulp op locatie.

Je ontvangt de juiste hulp zodra je laadpaal toe is aan onderhoud

Het merk Ecotap ontwikkelt de laadpalen die van hoogwaardige kwaliteit zijn en weinig onderhoud vergen. Toch kan het voorkomen dat er een storing plaatsvindt in uw laadpaal, bijvoorbeeld door regelmatig gebruik. Allereerst zal op afstand geprobeerd worden het probleem te verhelpen. Met behulp van een slimme controller wordt de laadpaal uitgelezen en gereset. Vaak verhelpt dit het probleem al. Is dit echter toch niet de oplossing voor het probleem? Dan komen de experts, die het bedrijf voor je inschakelt, bij je langs op locatie voor onderhoud aan je laadpaal. Binnen seconden werkt de laadpaal voor je elektrische auto weer helemaal naar behoren. Bij dit bedrijf ben je altijd verzekerd van de beste service en producten van goede kwaliteit.

Neem contact op met de specialist voor meer informatie

Ben je nog op zoek naar een goedwerkende laadpaal van topkwaliteit voor het opladen van je elektrische auto? Kijk dan niet verder en kies voor de service van dit bedrijf. Je kunt rekenen op de beste onderhoud- en beheerservice. Je wordt compleet ontzorgd en ontvangt altijd passende hulp, op welk moment je het ook nodig hebt. Neem contact op met het bedrijf voor meer informatie of deskundig advies over onderhoud aan een laadpaal. Je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen!

https://www.orangecharging.com/