Cenc computers
Image default
Internet

Tips om thuis goedkoop te internetten

Woon je in een huishouden met een laag inkomen? Je wilt vast en zeker een goedkoop en snel internet abonnement hebben. Met zoveel providers in de buurt kan het erg verwarrend zijn om de juiste te kiezen. Als je weet waar je moet zoeken en wat je moet vragen, vind je gegarandeerd een abonnement dat perfect bij je behoeften past. Waar moet je op letten? Hier zijn enkele tips!

Onderzoek

Onderzoek is het belangrijkste onderdeel om goedkoop internet thuis te krijgen. Je moet verschillende internetproviders in je regio vergelijken. Kijk goed naar hun plannen, evenals speciale aanbiedingen die ze op dit moment hebben. Als je eenmaal je opties hebt beperkt, kijk dan hoeveel tijd er nog is voordat het contract van elke provider afloopt. Bepaal vervolgens of het zinvol is om voor of na deze datum over te stappen. Heb je meer opties beschikbaar in jouw regio?  Bell dan al die bedrijven op! Je kunt hen vragen welke kortingen ze kunnen bieden als je bereid bent om vooraf te betalen in plaats van maandelijkse termijnen of jaarlijks.

Wissel van provider

Je kunt veel geld besparen door over te stappen naar internetproviders die de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Zoek ook naar providers met een goede klantenservice en netwerkdekking. Zorg ervoor dat je de snelheid en dekking van een provider controleert voordat je een beslissing neemt. Zorg er ten slotte voor dat je de prijs controleert.

Profiteer van bundeldeals

Bundeldeals zijn een geweldige manier om geld te besparen. Met bundeldeals krijg je alle drie de diensten (internet, tv en telefoon) voor één maandelijkse factuur. De meeste providers bieden kortingen wanneer je deze diensten samen koopt. Je bespaart tot 40% op de totale kosten van je maandelijkse factuur door alle drie de producten in één pakketdeal te krijgen. Het is meestal een betere deal dan elke service afzonderlijk te kopen.

Vraag voor promotionele kortingen

Je kunt ook om promotionele kortingen vragen. Je kunt dit doen tijdens het aanmeldingsproces, wanneer je contract moet worden verlengd of nadat je al een tijdje een trouwe klant bent. Deze promoties kunnen gratis hardware of lage maandelijkse tarieven omvatten die niet op de website worden geadverteerd.

Wat kan Breedbandwinkel voor je doen?

Te veel betalen is in ieder geval nooit een goed idee. Welke provider of internetabonnement je ook kiest, Breedbandwinkel biedt altijd de beste prijs. Doordat ze de grootste internetvergelijker zijn, kunnen ze onderhandelen met de aanbieders over het hoogste aankoopvoordeel. Je krijgt nu cashback als je een aankoop maakt via Breedbandwinkel.