Cenc computers
Internet

Kies jij voor Office 2019?

 

Wil je jouw computer op de meest optimale manier in gebruik nemen dan is het natuurlijk wel zo handig om alle bestanden te kunnen openen. Wil je dit doen dan zal je over Microsoft Office moeten beschikken. Met Office 2019 zal ook jij in staat zijn om gebruik te maken van PowerPoint, Word en natuurlijk Excel.

Wil je wat meer te weten komen over de 2019 versie van Office dan is het handig om snel even door te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Alles wat je nodig hebt op je PC

Met Office weet je zeker dat je alle functionaliteiten kunt gebruiken die je maar nodig hebt. Het is een enkel pakket waar alles in zit. Dit zijn dus Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Acces en Publisher. Het is door het pakket niet meer nodig om alles los aan te schaffen.

Wanneer je eenmaal de licentie hebt gekocht zal je in staat zijn om al deze programma’s te installeren bij jou op de computer. Het voordeel is ook nog eens dat je over functionaliteiten beschikt die je eerst niet had. Dit is bijvoorbeeld te zien in PowerPoint, bij de 2019 versie heb je hier de speciale Zoom functies. Dit is ook voor alle andere programma’s zo.

Hier op de site ben je aan het juiste adres voor het afsluiten van jouw Office pakket. Neem snel een kijkje om te zien wat voor licentie je voor bij jou op de computer wilt hebben. Door de voordelige prijzen is het voor iedereen mogelijk om vandaag nog de nieuwste Office versie op zijn of haar computer te kunnen installeren. Zo kan je in ieder geval alle bestanden openen die je nodig hebt.