Cenc computers
Internet

Gaming gear en gamenieuwtjes bij Killz

 

Wil jij graag altijd de laatste nieuwtjes op gamegebied weten en ben je regelmatig op zoek naar toffe gear voor je collectie? Dan is het zeker de moeite waard op eens bij Killz te kijken. Hier lees je alles over de nieuwste games en kun je verschillende gaming gear kopen. Ook is het mogelijk games te kopen of te pre-orderen, zodat je hem snel binnen hebt wanneer hij officieel uitkomt.

Gamenieuwtjes

Je kunt op de website veel vinden over verschillende games. Niet alleen tips en tricks over hoe je beter kan worden in een bepaald spel en wat je nou juist wel of niet moet doen, maar ook nieuwe game aankondigingen. Neem als voorbeeld

Op de website staat te lezen waar het speel in grote lijnen over gaat en wat de nieuwe functies zullen zijn. Ook kun je hier het spel kopen.

Ook kun je er een blog vinden over de PlayStation 5 vs. de nieuwe Xbox, nieuws over GTA 6 en informatie over andere bekende spellen zoals Rainbox Six, Borderlands, Rocket League, FIFA en Dying Light.

Gaming gear kopen

Qua gaming gear kun je hier ook goed terecht. Niet alleen vind je er de 10 beste gadgets die elke gamer eigenlijk zou moeten hebben, maar ook serieuze gear. Denk bijvoorbeeld aan een goede gaming stoel of headset, maar ook kun je hier terecht voor een nieuwe gaming monitor, muis, muismat en toetsenbord.

Daarnaast zijn er ook VR brillen te vinden, net als USB sticks en PS4 controllers maar ook verschillende Nerf wapens en lasergames. Deze twee laatsten zijn natuurlijk vooral leuk als je even iets anders wilt doen dan gamen achter je computer, en met je vrienden vooral fysiek een echte game te willen spelen.

https://www.youtube.com/channel/UCMBirVGNQnXE4eoJQs2o6NA