Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Bestway zwembadverwarming

Verwarm je zwembad en geniet langer!

Een heerlijk zwembad in je achtertuin garandeert seizoenenlang plezier en comfort. Frisse, verkoelende duiken in onze hete zomers, een genot voor de hele familie. Er zijn talloze zwembaden op de markt, kijk maar eens op Bestway zwembad.

Bestway Zwembadverwarming

Maar weet u hoe u uw zomerplezier nog verder kunt uitbreiden? Met een zwembadverwarming van Bestway! Er zijn verschillende mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen zodat u al in het vroege voorjaar kunt genieten van zwemmen in water van een comfortabele temperatuur. Wat een genot! Zelfs als de bladeren in de herfst alweer van de bomen vallen, kunt u nog steeds genieten van een gezonde duik in het kristalheldere water van een Bestway zwembad, voorzien van de juiste zwembad verwarming.

De Bestway warmtepomp

Er is een ruime keuze in het soort en type verwarming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Bestway warmtepomp. Een Bestway warmtepomp heeft als grote voordeel dat hij zuinig in energieverbruik is. Dan kunt u al comfortabel buiten zwemmen terwijl het buten maar 15 graden celcius is! Er moet wel zorgvuldig gekeken worden naar de capaciteit van uw zwembadpomp, omdat de warmtepomp precies moet worden afgesteld op uw zwembadpomp. Dit heeft te maken met de hoeveelheden watercirculatie.

Zonne-energie

Zelfs met zonne-energie kunt u een Bestway zwembad verwarmen. Het water wordt in een zonnecollector verwarmd en door een warmtewisselaar afgegeven aan uw zwembad. Dat is een heel goedkope manier om uw zwembad te verwarmen. Let wel dat bij langdurige bewolking, de temperatuur lager zal zijn dan bij dagen met veel zonneschijn. Ook is het afdekken van uw bad tijdens de nacht en tijdens uren dat het zwembad niet in gebruik is, verstandig om te doen. Er zijn speciale Bestway zwembad covers die helpen om de temperatuur van uw zwembad niet te ver te laten zakken. Kijk hier voor alle mogelijkheden voor zwembadverwarming Bestway.

https://alleswater.nl/