Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Waarom bedrijven massaal kiezen voor een entresolvloer bij ruimtegebrek

Ze zeggen niet voor niets: verschillende wegen leiden naar Rome. En daar zit ook zeker een kern van waarheid in. Het maakt niet uit om wat voor probleem het precies gaat, er zijn eigenlijk altijd wel meerdere oplossingen te bedenken. Hetzelfde geldt voor ruimtegebrek in uw fabriekshal of magazijn. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het huren van extra opslagruimte. Maar ook een verbouwing of verhuizing behoren tot de mogelijkheden. 

 

En dan is er nóg een mogelijke oplossing, een oplossing die veel ondernemers aanspreekt: entresolvloeren. Dit is een zelfdragende stalen vloerconstructie die als het ware tussen twee bestaande verdiepingen in geplaatst wordt. Een entresolvloer maakt het mogelijk om het vloeroppervlak binnen een handomdraai te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen. Hieronder gaan we graag wat dieper op de voordelen van een dergelijke vloer in.

 

Een entresolvloer is een kostenbesparende oplossing

Entresolvloeren zijn een zeer betaalbare oplossing. Zeker wanneer u het vergelijkt met verbouwen of verhuizen. Een verbouwing of verhuizing valt onder de streep vaak vele malen duurder uit dan gedacht. Wat dat betreft kan het huren van extra opslagruimte zeer aantrekkelijk lijken. U weet zo precies wat u kwijt bent. Eigenlijk is het huren van extra opslagruimte alleen geschikt wanneer u de ruimte slechts tijdelijk nodig heeft. U zult toch iedere maand opnieuw huur moeten betalen. De totale kosten kunnen zo al snel oplopen. Het voordeel van een entresolvloer is dat u er slechts eenmalig voor hoeft te betalen. Vervolgens kunt u ermee doen wat u zelf wilt!

 

Een entresolvloer kan al binnen een dag geplaatst worden

Een verbouwing of verhuizing duurt vaak maanden. En dan nog is er vaak van alles wat nog geregeld moet worden. Naast dat het tijdrovend is, kan het bovendien behoorlijk stressvol zijn. Een entresolvloer, daarentegen, kan in principe al binnen een dag geplaatst worden. Al is dit uiteraard ook wel een beetje afhankelijk van de grootte van de vloer en alle opties, et cetera. Eén ding is zeker: het houdt u niet maandenlang wakker.

 

Een entresolvloer kan ook tijdelijk worden ingezet

Last but not least kan een entresolvloer ook tijdelijk worden ingezet. Dit maakt de vloer ideaal om seizoensdrukte en de daarbij komende piekverkopen op te vangen. De vloer is namelijk niet alleen eenvoudig en snel te monteren, maar kan ook net zo snel weer worden afgebroken.

 

https://www.noltemezzanine.nl