Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Wat is Microsoft Visio precies?

Microsoft Visio kan worden beschreven als een app ontwikkeld door Microsoft. Het werd gelanceerd in 1992 en voor het laatst bijgewerkt in het jaar 2019. Visio wordt gebruikt door bedrijven om diagrammen te ontwerpen, zoals een Diagram of Flow Diagram evenals het Business Process Model, en diverse andere diagrammogelijkheden. In Microsoft Visio is een breed assortiment van symbolen, vormen en lijnen die kunnen worden gebruikt om eenvoudige diagrammen te maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Visio u kan bieden? Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden.

 

Talrijke mogelijkheden en een verscheidenheid aan opties

Met Microsoft Visio kunt u uw gedachten, processen of acties in één oogopslag visualiseren. Stel dat u met uw team een actie wilt doornemen. U wilt precies weten wat de stappen van uw procedure zijn en eventuele knelpunten of verbetermogelijkheden vinden. Met Microsoft Visio kunt u met behulp van de onderdelen van Visio een diagram tekenen om het proces zo duidelijk mogelijk te illustreren.

Met Microsoft Visio is het maken van diagrammen erg leuk. U kunt eenvoudige, maar ook ingewikkelde diagrammen ontwerpen. Het hele proces is gebaseerd op wat uw doelen en verwachtingen zijn. Het aantal diagrammen dat u kunt maken is bijna eindeloos, omdat u kunt kiezen uit honderden sjablonen zoals tijdlijnen, stroomdiagrammen en plattegronden. 

Het gemak van Visio

Aangezien Visio een bekende “Office-achtige” stijl heeft, is het vrij eenvoudig om door de grafische interface te navigeren. Aangezien Visio tot Microsoft Office behoort, kunt u uw diagrammen vrij gemakkelijk aanpassen in Microsoft Excel, Microsoft Access en Microsoft Sharepoint. Zo kunt u moeiteloos uw diagram aan uw teamleden tonen en presenteren. U kunt het ook naar behoefte aanpassen.

Koop Microsoft Visio nu goedkoop

Om Microsoft Visio binnen uw bedrijf te gebruiken, moet u eerst de software aanschaffen. Hebt u zich gerealiseerd dat u ook software met een licentie kunt kopen die u hebt gebruikt, in plaats van nieuwe licenties aan te schaffen? Deze werken hetzelfde als de nieuwe, maar zijn veel voordeliger! U kunt tot 50% besparen op de kosten van uw programmalicenties.Is Microsoft Visio gratis?

Microsoft Visio is een premium softwaretoepassing die wordt geleverd met verschillende abonnementen. Als u de bovenstaande instructies volgt, kunt u een gratis proefversie van het programma downloaden via Microsoft Evaluation Center. Microsoft Evaluatiecentrum.

https://www.besteloffice.nl/product/microsoft-visio-professional-2021/