Cenc computers
Image default
Entertainment

Lange afstand elektrische steprit met deze stepjes

In dit artikel ziet u de beste elektrische step voor lange afstanden. Er zijn verschillende modellen elektrische steps op de markt.

Het bereik van een elektrische step kan variëren van enkele kilometers tot meer dan honderd kilometer.

Welke elektrische steps zijn het beste voor langdurig woon-werkverkeer, kan men zich afvragen en is een elektrische step achteraf betalen een optie?

Vergeleken met voertuigen zijn elektrische steps veel draagbaarder en presteren ze beter dan fietsen. Tegenwoordig kunnen steps op batterijen een aanzienlijk stuk grond afleggen op één lading.

Als je binnen en buiten een stad reist, is het aantal kilometers cruciaal, en een elektrische step kan je tientallen kilometers vervoeren.

Elektrische steps helpen verkeersopstoppingen te verminderen terwijl we op weg zijn naar een duurzamere toekomst.

Lees meer over de beste langeafstandssteps in dit bericht. Lees verder voor meer informatie over belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste elektrische step voor lange afstanden.

Nami Burn-E 2 Max

 • Topsnelheid – 60 km/u

 • Bereik – 90 mijl

 • Oplaadtijd – 7-8 uur

 • Motorvermogen – 1500 W

 • Maximale capaciteit – 330 kg

De NAMI BURN-E 2 Max is de step die je nodig hebt als je op zoek bent naar de beste elektrische step in de categorie lange afstanden.

Het maximale bereik van 90 mijl maakt het de elektrische step met het langste bereik op deze lijst. Dankzij de 72 V, 32 Ah batterij van de step, die 7-8 uur nodig heeft om van leeg naar vol op te laden, kunt u deze afstand afleggen.

De Burn-E is een vrij snelle elektrische step met een piek snelheid van 60 km/u. Het is tenslotte een tweemotorige step met een piekvermogen van 8400 W en een basisvermogen van 1500 W voor elke krachtige motor.

Echter, de 160 mm complete hydraulische schijfremmen van de step kunnen worden gebruikt om indien nodig te vertragen.

De BURN-E 2 Max heeft ook vijf rijmodi, waarvan de hoogste is turbo, die u kunt bekijken op het waterdichte LED-display.

Hij heeft een koplamp van 2000 lumen, LED-strips aan weerszijden en een achterremlicht voor verlichting. Als u ’s nachts reist, heeft u daarom geen problemen met zien of gezien worden.

Bovendien sterk, de BURN-E 2 Max is gemaakt van volledig koolstofvezel en roestvrij staal van luchtvaartkwaliteit.

Helaas, gezien het gewicht van 103 kg. en stevige constructie, het is niet de meest draagbare step. Het goede nieuws is dat deze elektrische step 330 kilo kan dragen, wat meer is dan de normale elektrische step.

Apollo Ghost

 • Topsnelheid – 34 km/u

 • Hoogste bereik – 39 mijl

 • Maximale capaciteit – 300 kg

 • Oplaadtijd – 6 uur

 • Motorvermogen – 800 W

Met een solide mix van functies en een maximale rijdercapaciteit van ongeveer 310 pond, is de Apollo Ghost een geweldige straatstep.

Voor de rijder die een high-performance wil kopen step zonder over het budget te gaan, het is de perfecte elektrische step.

De dagelijkse forens die kracht, actieradius en een betrouwbare inbouw in een kosteneffectief pakket wil, zou het ook handig vinden.

Met een geteste pieksnelheid van 34 km/u is de Ghost waait voorbij zijn rivalen.

Je mag zijn twee borstelloze motoren van 800 W (1600 W nominaal vermogen) bedanken voor zowel dat als voor de acceleratie die hem zijn reputatie als speedster gaf.

Een lithium-ion 52V 18,2 Ah Dynavolt-cel met een capaciteit van 946 wattuur drijft de Apollo Ghost aan. Afhankelijk van de vermogensinstellingen die je kiest tijdens het rijden op de step, biedt de royale capaciteit je een keuze aan opties.

De Apollo Ghost is zo uitstekend als een step van minder dan € 2.000 kan krijgen. Voor zijn relatief lage prijs heeft hij veel functies, zoals een opvouwbaar stuur, verlichting onder het dek en dubbele mechanische remmen.

De Ghost-step is zonder twijfel een van de snelste die verkrijgbaar is. Het heeft ook een respectabel bereik, en hoewel de rit misschien soepeler is, zijn er geen problemen met de bouwkwaliteit.

De Apollo Ghost is in veel opzichten de beste high-performance step op instapniveau.

Kabbo Wolf King

 • Maximale snelheid – 59 km/u

 • Bereik – 56 mijl

 • Oplaadtijd – 5 uur

 • Gewicht – 150 kg

 • Motorvermogen – 1500W

Een van de beste stepfabrikanten ter wereld, Kaabo, is de maker van de Wolf King elektrische step.

Deze krachtige computer is gebouwd om prestaties te leveren die een troon verdienen. Met twee 1500W-motoren stuwt de Wolf King rijders met een gewicht tot 330 kg naar een topsnelheid van 59 km/u.

Bezorgd over bergop fietsen? De King is ontworpen om zowel op de weg als off-road te domineren en zal je met gemak over hellingen van 45 graden voortstuwen.

Met twee 1500W-motoren en twee 72V 40A Minimotors-blokgolfcontrollers kun je een hoogtepunt bereiken snelheid van 59 km/u.

uitgerust met een koplamp/claxonknop, een LCD, een EY3-vingergashendel en andere bedieningselementen.

Met de enorme 72V 28 Ah Samsung- of LG-batterij, je kunt tot 90 mijl rijden zonder te stoppen.

Gezien de twee oplaadaansluitingen van de Wolf King, laad dit beest snel op in 5 uur met een conventionele oplader en een snellader.

Vraag het onze personeel, en wij zorgen voor jou, je fiets en alles wat je nodig hebt, ondersteund door onze beperkte garantie van één jaar.

 

https://nr1elektrischestep.nl/