Cenc computers
Entertainment

Kan je een ballonvaart inplannen in tijden van Corona?

COVID-19 heeft iedereen van ons getroffen en ook de ballonvaart sector. Toch hebben we vandaag goed nieuws mogen ontvangen: vanaf maandag 08 juni mogen wij officieel terug de commerciële ballonvaart inplannen.

Voor 8 juni mochten we ook wel al ballonvaren, maar nog niet commercieel enkel met lesvaarten of solovaarten

Natuurlijk zijn er wel een aantal maatregelen die ons zijn opgelegd. Al onze passagiers moeten verplicht een mondmasker dragen alsook plastieken handschoentjes. Tevens moeten de mensen die meevaren uit dezelfde bubbel komen.

Naast de maatregelen die de overheid ons oplegt, hebben we zelf ook een beslissing genomen: we gaan enkel ballonvaren met groepjes van maximum 8 personen.

Uiteraard staat de veiligheid bij ons op de eerste plaats, daarom ontsmetten wij ook al onze manden voor en na de ballonvaart. U krijgt een uitgebreide briefing waarin we je alle facetten van een ballonvaart haar fijn uitleggen. In al onze manden geven wij al onze passagiers tevens voldoende ruimte.

Uiteraard geven wij onze passagiers ook de mogelijkheid om eventueel een ballonvaart in te plannen op een latere datum.

Luchtballon manden

Wij hebben tal van ballonmanden, wij hebben manden voor 4, 6, 8 en 12 personen. Wij gaan momenteel al onze manden gebruiken. De mand voor 12 personen gaan we wel maar gebruiken voor een maximum van 8 personen.

Heb je zelf ook nog vragen over ballonvaren in tijden van COVID twijfel niet en geef ons een seintje.

Hoe gaat een ballonvlucht in zijn werk?

Ballonvaren is een prachtige ervaring. Wij laten al onze passagiers genieten van een ballonvlucht van minimum 1 uur. Indien je op onze website boekt heb je 2 mogelijkheden; ballonvaren boven de regio die je zelf wenst of een ballonvlucht cadeaubon.

Indien je een cadeaubon bestelt  sturen wij deze op via de post of via mail, afhankelijk wat je zelf wenst. De geldigheid van de cadeaubon is 1 jaar.

Je kan naast een los vliegticket ook een privé ballonvaart boeken. Hier zal je alleen in de mand zitten samen met de piloot. Dit zijn voorlopig de enige ballonvlucht die toegestaan zijn tijdens corona.

Na boeking van je vlucht kan je ons altijd contacteren om een datum af te spreken.

 

https://www.cair-ballonvaart.be