Cenc computers
Beauty en verzorging

Veilige behandelingen met fillers bij Van Lennep Kliniek in Den Haag

Bent u op zoek naar een kliniek waar u terecht kunt voor een filler in Den Haag? Daarvoor kunt u bij Van Lennep Kliniek terecht. Bij onze toonaangevende kliniek is iedere cosmetisch arts, plastisch chirurg en huidtherapeut in het bezit van de juiste papieren en een gezonde dosis ervaring. Alle cosmetisch artsen zijn NVCG en KNMG gecertificeerd. Ten op zichtte van andere medisch specialisten onderscheiden onze cosmetisch artsen zich door hun specialisatie in het uitvoeren van veilige behandelingen met injectables.

Verschillende fillers voor verschillende doeleinden

Er zijn heel veel verschillende soorten fillers beschikbaar, voor allerlei verschillende doeleinden. Met ieder hun eigen consistentie kunnen verschillende soorten weefsel worden nagebootst. Voorbeelden hiervan zijn botweefsel om een strakkere kaaklijn na te bootsen of vetweefsel om ingevallen wallen mee op te vullen. Er wordt vaak gedacht dat fillers alleen gebruikt kunnen worden voor het opvullen van de lippen, maar dit is dus niet waar. Accentueren van de jukbeenderen, strakker maken van de kaaklijn en verminderen van wallen onder de ogen kan allemaal gerealiseerd worden met fillers. Ook voor het opvullen van volumeverlies zijn fillers bij uitstek uitermate geschikt. Ingevallen slapen, lippen, een diepe neus of lippenplooi, wangen en een traangoot die zorgt voor een vermoeid gezicht kunnen allemaal worden opgevuld met fillers.  

De meeste fillers zijn op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur, welke direct voor extra volume zorgt. Tussen de 10 tot 14 maanden kunt u genieten van fillers. De lichaamseigen stof wordt langzaam afgebroken, na deze periode wordt het resultaat van de fillers minder. De behandeling kan na deze tijd zonder problemen herhaald worden.

Alle artsen die werkzaam zijn bij Van Lennep Kliniek houden van een natuurlijk eindresultaat. Voor iedere klant wordt een uniek behandelplan opgesteld, in samenspraak met de klant. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken we de mogelijkheden die bij u passen.

SkinCeuticals huidverzorgingsproducten

Wilt u de gezondheid van uw huid verbeteren? Dit kunt u bereiken met de huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals. Na tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek naar huidkanker zijn er door SkinCeuticals hoogwaardige producten ontwikkeld. Alle producten van SkinCeuticals ondersteunen en verbeteren de huid maximaal.

Bij Van Lennep Kliniek kunt u genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling op maat met de producten van SkinCeuticals. Ook kunt u de producten van deze huidverzorgingslijn voor thuisgebruik bij onze kliniek kopen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/