Cenc computers
Bedrijven

Getled: de specialist in ledverlichting en led accessoires

Schakel nu om naar ledverlichting

Voordelen van led lampen

Led lampen zijn steeds populairder. Ze verbruiken namelijk weinig energie en gaan erg lang mee. Dit zorgt niet alleen voor een positief effect op uw energierekening, led lampen zijn bovendien ook een milieuvriendelijke keuze. Verder hebben led lampen geen opwarmtijd nodig en passen ze in de conventionele armatuur. Zoals u ziet, brengen led lampen heel wat voordelen met zich mee en is het dan ook aanbevolen al uw verlichting door ledverlichting te vervangen.

Expert in ledverlichting

Bent u op zoek naar een specialist in led lampen? Dan bent u bij Getled aan het juiste adres. Getled is een webshop met een ruim assortiment aan betaalbare ledverlichting. Voor elke conventionele lamp hebben ze een gepaste led tegenhanger. Dankzij Getled kan u dan ook eenvoudig heel uw huidige verlichting vervangen. Bovendien beschikken ze over een handige besparingscalculator waarmee u zelf kan uitrekenen hoeveel geld de led lampen u juist besparen.

Verschillende led accessoires

Naast led lampen vindt u bij Getled ook heel wat led accessoires terug. Zo kiest men vaak voor een led dimmer of ledstrips. Een led dimmer is een erg handig en populair attribuut waar u zelf de lichtbeleving bepaalt. Getled beschikt over een ruim assortiment aan led dimmers voor verschillende soorten lampen. Ledstrips zijn flexibele linten waarop lampjes zijn aangebracht. De ledstrips bestaan in diverse kleuren en met verschillende sterktes.

Betaalbare producten

Getled is de specialist wat betreft ledverlichting. Ze beschikken over een ruime collectie led lampen en led accessoires. Verder bieden ze ook een zeer snelle service aan en geven ze twee jaar garantie op elk product. Dankzij de kwaliteitsvolle en betaalbare oplossingen van Getled is de omschakeling naar ledverlichting dan ook erg eenvoudig!