Cenc computers
Beauty en verzorging

Prachtige permanente make-up laat u zetten bij schoonheidssalon Easy Beauty

Easy Beauty is een professionele en ervaren schoonheidssalon, gelegen in ’s Gravenmoer tussen Tilburg en Breda. Naast diverse schoonheidsbehandelingen die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Eigenaresse Bettina heeft jarenlange ervaring in het zetten van permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up ogen en permanente make-up lippen. Bettina neemt ruim de tijd bij de intake en bij het zetten van de permanente make-up. Omdat de make-up meerdere jaren blijft zitten is het zeer belangrijk dat deze zorgvuldig en nauwkeurig wordt gezet. Daarom wordt er ook altijd eerlijk advies gegeven en wordt er heel goed bekeken welke kleur en vorm er gebruikt zal worden. Daarnaast zijn uiteraard uw eigen wensen zeer belangrijk. Er wordt gewerkt met de beste middelen bij het plaatsen van de permanente make-up en er wordt goede nazorg en garantie gegeven. Vertrouwen is het allerbelangrijkste in onze salon, u laat immers voor meerdere jaren make-up plaatsen.  

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Bent u het zat om elke dag veel tijd kwijt te zijn aan het aanbrengen van make-up? Of heeft u ongelijke wenkbrauwen, hele dunnen lippen of wilt u een liftend effect rond uw ogen? Dan is permanente make-up zeker een aanrader. In de ochtend houdt u tijd over omdat u niet meer lang voor de spiegel hoeft te staan om uw make-up aan te brengen. U ziet er altijd verzorgd en jonger uit. Ook wanneer u allergisch bent voor gewone make-up is permanente make-up een echte uitkomst. Permanente make-up is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Hairstokes techniek

Een van de methoden van permanente make-up op de wenkbrauwen is wenkbrauwen hairstrokes. Hairstrokes kunnen aangebracht worden met een mesje (microblading techniek) of met permanente make-up. Bij microblading worden er met een speciaal mesje flinterdunne sneetjes tussen de eigen wenkbrauw haartjes aangebracht. De sneetjes worden vervolgens opgevuld met huidvriendelijke pigmenten. Doordat met de hairstrokes techniek de wenkbrauwen haartje voor haartje worden opgebouwd is het effect heel natuurlijk. Mooie, volle wenkbrauwen en niet van echt te onderscheiden. Samen met u wordt gekeken welke methode het meest geschikt is voor uw wenkbrauwen.  

 

https://www.easy-beauty.nl/