Cenc-computers

Ben je een expert in de beautybranche maar weet je niks van salon marketing? Geen probleem, wij staan voor je klaar! Wellicht heb je net allerlei certificaten of diploma’s gehaald en bent je helemaal klaar om een eigen salon te starten, maar weet je niet hoe je nou klanten binnen krijgt. Dat is logisch en wij helpen je graag. Bij onze opleiding leer je van alles over het commerciële stuk van je bedrijf. Denk hierbij aan hoe je aan klanten komt, wanneer je korting mag geven, hoeveel geld je kan vragen en nog veel meer. Als je alle tips toepast heb je super snel een lopend bedrijf.

Je eigen handelsmerk

Ook is het belangrijk om je af te vragen wat jou nou onderscheidt van de rest, er is namelijk genoeg concurrentie in de wereld van de schoonheidssalons. Besef je dus goed dat je jezelf ergens in moet onderscheiden. Dit kan zijn op het vlak van de dingen die je aanbiedt. Zo kan bijna iedere schoonheidsspecialiste wel wenkbrauwen verven. Jij kan jezelf onderscheiden door bijvoorbeeld een cursus aan te bieden waardoor mensen zelf leren hun wenkbrauwen te verven. Nu ben je misschien bang dat je hierdoor inkomsten misloopt, maar dat is niet waar. Je moet alleen zorgen dat ze bij jou de benodigdheden kunnen kopen.

Leren netwerken in de beautywereld

Door dit soort slimme trucjes wek je dus de interesse van mensen en verdien je ook nog eens geld zonder daadwerkelijk wat te hoeven doen. Daarnaast is het belangrijk dat je salon bekendheid krijgt. Internet is hiervoor een goed hulpmiddel. Je leert tijdens de opleiding mooie foto’s te maken, hoe de platformen werken en hoe je pakkende teksten schrijft. Mond op mond reclame is ook erg handig, en ook nog eens gratis! Tevreden klanten zullen hun ervaringen met jouw salon delen met hun vrienden of kennissen. De kans is groot dat deze mensen jou dan ook zullen benaderen doordat ze al positieve verhalen hebben gehoord.