Cenc computers
Image default
Beauty en verzorging

Ken je ingrediënten

Voor mensen met een gevoelige huid kan het moeilijk zijn om de juiste producten te kiezen. Het kan zijn dat je eindigt met producten die je weinig resultaat geven, zelfs als ze worden geadverteerd als de beste opties voor de gevoelige huid. De COSRX Herstelcrème is een slimme keuze voor mensen met een gevoelige huid die hun huid gladder en zachter willen maken. Met een mengsel van ceramiden, niacinamide en allantoïne, biedt het verlichting aan de geïrriteerde huid terwijl het beschermt tegen toekomstige stressoren en toxines.

Als je je zorgen maakt over een gevoelige huid, kunnen de ingrediënten op de achterkant van producten een beetje ontmoedigend zijn. Gelukkig zijn er een aantal geweldige opties voor de gevoelige huid. Een product dat voor bijna iedereen werkt, is de Recovery Cream van COSRX. De lichte crème met een dikke consistentie bevat melkzuur en niacinamide om de geïrriteerde huid te helpen kalmeren.

Heb je last van een droge, jeukende, schilferige huid? Dan moet je je huidbarrière goed blijven hydrateren! Een beschadigde huidbarrière heeft veel vocht nodig, wat betekent dat je gezicht en lichaam goed gehydrateerd houden de sleutel is tot het herstellen en behouden van de gezondheid van je huid. Als je op zoek bent naar nieuwe producten, zoek dan naar producten die krachtige hydraterende ingrediënten bevatten, zoals hyaluronzuur. Dit zorgt er niet alleen voor dat je huidbarrière een nieuwe boost krijgt, maar het werkt ook als een ingrediënt dat huidveroudering tegengaat, vocht vasthoudt en je huid helpt haar natuurlijke elasticiteit te behouden.

Hoewel er veel prachtige producten zijn, kan het moeilijk zijn om uit te zoeken welke ingrediënten het beste zijn voor uw huid. Als u op zoek bent naar een nieuwe zonnebrandcrème, overweeg dan om er een te kiezen die zowel tegen UVA- als UVB-stralen beschermt, en die ook specifiek voor uw huidtype is. Wij kozen voor Neutrogena’s Oil Free Sunscreen als een van onze favorieten, omdat het krachtige hydraterende ingrediënten gebruikt zoals hyaluronzuur, samen met vitamine E voor hydratatie en anti-aging doeleinden.

COSRX biedt een verscheidenheid aan zonnebrandcrèmes aan. De COSRX SPF 50 zonnebrandcrème heeft drie verschillende actieve ingrediënten: titaniumdioxide, zinkoxide en methoxycinnamaat, waardoor het de hoge SPF-bescherming biedt waarnaar veel mensen op zoek zijn. Bovendien is dit product vrij van parfum, alcohol en parabenen en maakt het gebruik van natuurlijke verkoelende bestanddelen om het prikkend gevoel te vermijden dat andere zonnefilters kunnen veroorzaken.

Wanneer u zich klaarmaakt voor een dagje aan het strand, is het belangrijk om uw huid te beschermen en gehydrateerd te houden. In het verleden werden zonnebrandcrèmes vervaardigd met chemicaliën die de beschermende barrière van uw huid konden beschadigen en bepaalde huidtypes konden irriteren. Gelukkig worden er nu zonnefilters ontwikkeld zonder deze schadelijke chemicaliën. Dagelijks gebruik van een goede zonnebrandcrème beschermt uw huid tegen de zon en houdt haar gehydrateerd!