Cenc computers
Image default
Sport

Met zeer korte EMS trainingen succesvol afvallen

Wil jij niets liever dan gewicht verliezen maar ben je allesbehalve een fan van de sportschool? Is sporten sowieso niet echt jouw ding, ontbreekt het je aan tijd om meerdere uren per week te spenderen aan sport of heb je een onregelmatig werkrooster waardoor het lastig is om wekelijks op dezelfde tijden te sporten? Wij hebben bij StimaWELL de oplossing voor jou: je kan effectief en met zeer korte trainingen afvallen met EMS!

Thuistrainingen van 20 minuten

Met een EMS training hoef je de deur niet meer uit, hoef je maar 2x per week 20 minuten vrij te maken om te sporten en kan je toch succesvol afvallen. Prima om vol te houden dus. EMS training werkt op basis van elektrostimulatie. Terwijl jij eenvoudige oefeningen uitvoert ontvangen al jouw spieren kleine elektrische signalen. De spieren waarvoor je op dat moment geen oefening voor uitvoert worden dus alsnog gestimuleerd, en daardoor dus gewoon getraind. Dit resulteert in een aanzienlijke tijdswinst. Want waar je met iedere andere sport maar één spiergroep tegelijkertijd kan trainen, of in enkele gevallen twee of drie spiergroepen, kan je met EMS dus iedere spiergroep op hetzelfde moment trainen.

Elektrische spierstimulatie klinkt misschien spannend of eng, maar dat is het echt totaal niet. Onze spieren zijn namelijk gewoon gewend aan elektrische spierstimulatie. Want onze hersenen geven seintjes aan ons centrale zenuwstelsel, welke vervolgens elektrische signalen afgeven aan onze spieren om deze in beweging te krijgen. Het is dus totaal natuurlijk. Echt het enige verschil tussen de elektrische signalen vanuit het centrale zenuwstelsel en EMS is dat de signalen bij EMS van buitenaf komen en bij ons zenuwstelsel van binnenuit.

Benodigdheden en kosten

De elektrische signalen bij de EMS training bereiken onze spieren via speciale elektroden. Deze elektroden zijn verwerkt in een stimulatiepak. Het pak bevat maar liefst 12 elektrodeparen! Naast het pak draag je ook nog aparte bandelektroden om de armen en benen.

Voor een EMS training heb je een EMS apparaat, een stimulatiepak en losse bandelektroden nodig. De EMS training kosten zijn als volgt:

  • Huur voor 3 maanden €85,- per maand
  • Huur voor 6 maanden €75,- per maand
  • Huur voor 12 maanden €69,- per maand
https://ikwilstimawell.nl/