Cenc-computers

Volg de goede opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons. In een samenleving waarin individuen streven naar optimaal welzijn is schoonheidstherapie een essentieel onderdeel geworden. Onze opleiding opent een scala aan carrièremogelijkheden en zorgt er tegelijkertijd voor dat u een hoge professionele standaard bereikt die de verwachtingen van uw toekomstige klanten overtreft. Onze programma’s zijn ontworpen om een ​​evenwicht te bieden tussen uitgebreide theoretische en praktische ervaring om een ​​volledig begrip van elke behandeling te krijgen. De opleiding tot schoonheidsspecialiste stelt u ook in staat om vertrouwd te raken met de omgeving van een professionele en commerciële salon en leert u hoe u aan de verwachtingen en eisen van klanten kunt voldoen en uw technieken en klantenservice kunt perfectioneren.

Inhoud van de opleiding tot schoonheidsspecialiste

Onze opleiding leert u het analyseren en uitvoeren van benodigde behandelingen van uw klant, op basis van zijn of haar wensen en huid- en lichaamstype. De opleiding tot schoonheidsspecialiste is een veelzijdige vak. Gelaatsverzorging, make-up, pedicure, manicure, ontharingstechnieken en massage zijn onderdelen die allemaal aan bod komen tijdens de opleiding. De opleiding tot schoonheidsspecialiste is onvolledig zonder de basisprincipes van huid- en schoonheidstherapie te kennen, waaronder huidaandoeningen, huidbehandelingen, geavanceerde gezichtsbehandelingen, huidanalyse, acnebehandeling en gebruik van huidverzorgingsproducten. Andere relevante thema’s die worden behandeld, zijn veilig en hygiënisch werken, productenleer, salonbeheer en klantgericht werken.

Overweeg om de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons te volgen

Een perfecte mix van theoretische kennis en praktische training over de nieuwste huidproducten en huidbehandelingen maken van jou een huidverzorging professional. Volg de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons en word getraind om de meest gewenste resultaten aan klanten te geven. Kunt u het lesgeld niet in één keer betalen? Dat is ook geen probleem, gezien wij de mogelijkheid tot gespreide betaling geven. Overweeg vandaag nog om de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons te volgen en leer in één opleiding technieken en behandelingen aan: van pedicure en ontharing tot salonbeheer en klantgericht werken. Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons.