Cenc computers
Financieel

De voordelen van het gebruik van bitcoins voor internationale reizen

Bitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester

Bitcoins is een revolutionaire digitale valuta die in 2008 werd opgericht door een niet-geïdentificeerde persoon of een groep individuen onder de naam Satoshi Nakamoto. De valuta begon eind 2009 te gebruiken, toen de eerste implementatie in het publiek werd vrijgegeven als gratis open source-software. Sindsdien hebben verschillende bekende bedrijven en individuen het systeem voor hun gebruik aangenomen. Het wordt nu online gebruikt als een betaalmethode.

 

In tegenstelling tot de meeste andere valuta’s en monetaire systemen zijn bitcoins volledig anoniem. Transacties in Bitcoins worden beveiligd door twee factoren: cryptografie en bewijs van werk. De codering die wordt gebruikt in het systeem voorkomt derden van knoeien met de bitcoins die u overbrengt. Er is geen fysieke manier om te weten of een transactie veilig is of niet, daarom zien de meeste cryptologen en financiële experts geen bitcoins als een traditionele vorm van geld. De enige manier om te weten of uw transactie een succes was of niet is door de blokketting te controleren, die voortdurend wordt gecontroleerd en bijgewerkt door het netwerk van gebruikers.

 

Er zijn verschillende soorten bitcoins.

De meest bekende zijn de standaard bitcoins, die de munten zijn en controleren of u kunt gebruiken met de normale versie van deze digitale valuta. Anders dan deze, kunt u ook extra bitcoins verkrijgen zoals die welke worden aangeduid als digitale portefeuilles. Een digitale portemonnee werkt als een gewone portemonnee, maar het is niet beperkt tot contante transacties;

 

Hoewel sommige mensen geloven dat bitcoins superieur zijn aan traditionele valuta’s, zijn ze niet noodzakelijk beter. Beide hebben hun voor- en nadelen. Bitcoins heeft bijvoorbeeld een veel kortere geschiedenis, omdat het de afgelopen vijf jaar zojuist in het publiek werd geïntroduceerd. Ook hebben digitale valuta’s zoals de dollar, euro en yen een belangrijke onevenwichtigheden ondergaan in termen van hun waarde.

Deze kwesties zullen waarschijnlijk waarschijnlijk vervagen als de tijd verstrijkt.

 

Een van de belangrijkste voordelen van bitcoins is dat ze moeilijk te dupliceren zijn. In tegenstelling tot traditionele valuta’s kunnen Bitcoins niet worden afgedrukt. Het is in wezen niet omstandig. In feite zijn er slechts drie soorten bitcoins. Het zijn bitcoins gecreëerd uit bits en bytes van gegevens die zijn opgeslagen in de Cryptography-software genaamd Bitcoins (Bitcoins is een verkorte versie van Bitcoins), Blockchain-technologie (Bitcoins is ook een verkorte versie van bit) en virtuele valuta.

 

In vergelijking met conventioneel geld zijn Bitcoins veiliger. In tegenstelling tot conventionele munten en notities kunnen Bitcoins niet worden gestolen. Ook kunnen bitcoins, in tegenstelling tot traditionele valuta’s, gemakkelijk overdraagbaar over internationale grenzen. Al deze voordelen maken Bitcoins de perfecte vervanging voor traditionele valuta’s.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester