De zomer staat weer om de hoek, niet gek dus dat je jouw winterlichaam achter wilt laten en je van je beste kant wilt laten zien op stranden en bij zwembaden. Met deze tips werk je naar je zomerbody toe en ben jij 100% voorbereid.

 

Stel realistische doelen

Eet gezond en beweeg meer is de sleutel tot een succesvol dieet. Er is geen wonderdieet. Zorg er daarom voor dat u niet direct hoge verwachtingen heeft. Je verliest niet ineens vijf kilo, maar die kilo is toch een goed begin? Iedereen begint ergens, vergelijk je ook niet met andere mensen.

 

Eet alle belangrijke maaltijden

Eet zes maaltijden per dag: drie hoofdmaaltijden en drie gezonde tussendoortjes. Het is geen goed idee om niet te eten, want dan ga je gegarandeerd eten. Als je op een vast tijdstip eet, heb je meer controle over je eetstijl. Let er vooral goed op dat je jouw ontbijt niet vergeet. Het ontbijt staat bekend als de belangrijkste maaltijd van de dag. Een goed ontbijt geeft je een kickstart voor de dag.

 

Bereid divers eten voor

Vetvrij koken is mogelijk. Gestoomd, gekookt of gegrild en vis. Er zijn veel manieren om ingrediënten te bereiden. Begin bijvoorbeeld twee keer per week met vetvrij koken. Je zult het verschil snel merken. Maak desnoods gebruik van een dieetschema. Met een dieetschema stel je voor jezelf vast wat je wél en niet naar binnen krijgt. Alleen als je op je voeding let ga je er komen.

 

 

https://dieetschema.nl/