Cenc computers
Electronica en Computers

Videoconferencing maakt vergaderen op iedere locatie mogelijk

Wordt er in uw organisatie dagelijks lang en veel vergaderd? Dan is de kans groot dat dit gebeurt op de klassieke manier en dat iedereen nog met pen en papier rond de tafel gaat zitten. Gelukkig maakte technologie de laatste jaren veel mogelijk en is vergaderen met video via het internet immens populair geworden. Videocommunicatie wordt ook wel videoconferencing genoemd en is dé manier om online een vergadering te organiseren met mensen die zich niet allemaal op dezelfde locatie bevinden. InAVate, dé specialist in audiovisuele oplossing voor in presentatie- en vergaderruimtes, weet hier alles van en staat u hier graag in bij.

Handig en kostenbesparend

Videoconferencing is enorm handig én u bespaart hier veel tijd en geld mee. Uw medewerkers hoeven zich bijvoorbeeld niet langer te verplaatsen en kunnen probleemloos van thuis uit of vanop een andere locatie (bijvoorbeeld in het buitenland) deelnemen aan de vergadering. De tijd die u uitspaart, kan gespendeerd worden aan andere taken en hierdoor stijgt ook de productiviteit van uw medewerkers. Videoconferencing maakt het ook mogelijk om beroep te doen op andere collega’s, ook als die niet aanwezig zijn. Bovendien kunt u met conferencing via video ook nauw contact houden met uw klanten, wat uw klantrelatie ten goede komt. Tijdens een conference call is het zelfs mogelijk om live het scherm van diegene die presenteert mee te volgen; u krijgt dus zeker alle nodige informatie mee. Online vergaderen is natuurlijk ook beter voor het milieu. Uw CO2-uitstoot verkleint, waarvoor u als bedrijf verantwoordelijk bent. Met andere woorden: conferencing via video past perfect binnen het geheel van maatschappelijk verantwoord ondernemen, een gegeven dat voor veel bedrijven enorm belangrijk is!

Neem snel contact op met deze specialist

Denkt u dat het tijd is om videoconferencing te introduceren in uw organisatie, maar krijgt u hier graag eerst nog een extra woordje uitleg over? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de deskundige medewerkers van InAVate. U kunt dan meteen al uw vragen stellen en geniet van persoonlijk en professioneel advies op maat. Tevens kunt u ook het contactformulier invullen, deze specialisten schakelen dan zo snel mogelijk naar u terug.

https://www.inavate.nl/