Cenc-computers

Zoekt u een taalcursus die speciaal gericht is op de zakelijke markt? Dan is The Square Mile het taleninstituut dat u verder kan helpen. Bij ons kunt u terecht voor trainingen in zo ongeveer elke gewenste taal. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende branches. Uw training wordt afgestemd op de functie die u heeft, maar ook op uw persoonlijke leerdoelen en wensen. We doen er kortom alles aan om te zorgen dat u het beste uit uzelf kunt halen op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Taaltraining online of op locatie

The Square Mile beschikt over verschillende locaties in de grote steden. Hier kunt u terecht voor het volgen van uw training. Is er geen trainingslocatie die goed bereikbaar is voor u? Dan is dit geen probleem. Onze trainers reizen door het hele land om trainingen te geven bij u op de werkvloer. Een training kan individueel gevolgd worden of in een (kleine) groep. Ook een online cursus volgen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u uw lessen op afstand volgen, waar en wanneer het u uitkomt. Hoe u uw trainingen ook wilt volgen, er wordt altijd aandacht besteedt aan uw persoonlijke leerproces. U kunt dan ook rekenen op de individuele begeleiding die u nodig heeft om tot het gewenste resultaat te komen.

Cursus zakelijk Engels door native speaker

Bij The Square Mile werken we met veel verschillende trainers. Stuk voor stuk professionals die lesgeven in hun eigen moedertaal. Zij zijn vaak werkzaam geweest in een specifieke branche, waardoor zij op de hoogte zijn van jargon in uw vakgebied. Heeft u een cursus zakelijk Engels nodig? Dan kunt u rekenen op een trainer die niet alleen de Engelse taal tot in de puntjes beheerst, maar ook ervaring heeft in de zakelijke branche.

https://www.thesquaremile.nl/