Cenc-computers

Waarom zou je Windows office voor Mac kopen? Mac oftewel Macintosh het merk computers van de Technologie gigant Apple is voor veel professionals de eerste keuze als het gaat om laptops. Echter is veel van de software van Apple niet compatibel op Windows. En als je in een team werkt dat verschillende soorten computers heeft kan dit wel eens een probleem opleveren. Gelukkig is hier een oplossing voor, je kunt het office voor Mac kopen. Door het Office pakket voor Mac te kopen kun je alle software die eigenlijk gemaakt is voor Windows ook op Mac laten lopen.

Waarom office voor Mac kopen.

Het office pakket is een van de meest gebruikte softwarepakketten binnen zakelijke kringen en is onmisbaar geworden voor veel bedrijven. In het office pakket voor Mac is alle software inbegrepen die een bedrijf nodig heeft. Van de albekende tekstverwerker Word de presentatie software PowerPoint en het mail programma Outlook. De hoofdzakelijke reden om er voor te kiezen Het office voor Mac te kopen is dus ook vrij voor de hand liggend. Het is onmisbaar voor het goed functioneren van een bedrijf en om een goedlopende machine te hebben is het belangrijk dat alle medewerkers dezelfde programma’s gebruiken. Dit voorkomt compatibiliteitsproblemen en zorgt er voor dat iedereen de programma’s kan gebruiken.

Wat krijg je als je Office Mac gaat kopen

In het Office Mac pakket zijn alle office programma’s van Windows mee inbegrepen. Dit is een uiterst uitgebreid pakket en bevat alle programma’s die je nodig zou hebben en je dagelijkse werkzaamheden. Enkele oude bekenden zoals Word, PowerPoint en Excel maar ook enkele andere die nu in het coronatijdperk onmisbaar zijn geworden zoals Teams, SharePoint en OneDrive. Windows is niet voor niets de marktleider in software en deze programma’s zijn onmisbaar voor het goed lopen van een bedrijf.

Bij Online Software Shop koop je gemakkelijk en snel al jouw office pakketten.