Cenc computers
Electronica en Computers

Op zoek naar een nieuwe laptop?

Hoewel sommigen van ons het, het liefst zo lang mogelijk uitstellen, is het eens in de zoveel jaar echt nodig: het aanschaffen van een nieuwe laptop. Bij het kiezen van een nieuwe laptop komt veel kijken, want wat wil je precies en wat heb je nodig? HP Elitebook helpt je dan verder, deze serie van laptops biedt voor iedereen wat wils. Lees snel verder om jouw HP Elitebook te kiezen.

 

De schermgrootte

Allereerst is het belangrijk om te bedenken waar je de laptop voor nodig hebt. Ga je er veel verslagen op schrijven of neem je hem alleen mee naar school of je werk voor aantekeningen? Wanneer je er veel op gaat typen is een groter scherm, zoals dat van de HP Elitebook 850 G5, handig, dit is namelijk een 15.6 inch scherm. Neem je de laptop vaak mee, dan is een wat compactere laptop met een kleiner scherm fijner, je kan dan bijvoorbeeld kiezen voor de kleinere versie van deze Elitebook.

 

Het geheugen

Ook erg belangrijk bij de aanschaf van een computer: het geheugen. Je wil uiteraard genoeg ruimte hebben, maar een laptop met teveel geheugen, waar je nooit gebruik zal gaan maken, is ook een beetje overbodig. Bedenk van tevoren hoeveel geheugen je ongeveer nodig zal hebben en neem dat als richtlijn. Weet je niet goed hoeveel geheugen je gaat gebruiken? Vraag dan om advies.

 

Touchscreen

Waar eerder geen enkele laptop dit had, zijn er inmiddels veel meer laptops met de mogelijkheid van touchscreen. Ook in de HP-Elitebookserie zijn er een aantal touchscreen laptops. Dit is vooral erg handig wanneer je met veel verschillende schermen werkt, zo klik je gemakkelijk heen en weer tussen de verschillende openstaande schermen.

 

Waar schaf ik deze aan?

Heb je een laptop gevonden die bij je past of wil je juist nog verder kijken naar de andere mogelijkheden? Bij ICT-store vind je een uitgebreid aanbod laptops, waaronder de HP Elitebook-serie.

Zoals dat altijd het geval is met een laptop, zijn ook de HP Elitebooks prijzig. Je kunt het echter zelf zo duur maken als je wil.

https://www.ict-store.nl