Cenc computers
Image default
Electronica en Computers

Een server helemaal naar wens samenstellen

Wil je zelf een server samenstellen zodat je zeker weet dat deze aan al je eisen voldoet? Dat doe je eenvoudig bij ServerZaak. Deze specialist verkoopt namelijk niet alleen complete servers, maar ook losse onderdelen. Daarnaast is het bij een geselecteerd aantal servers mogelijk om zelf het geheugen, de processor, de harddisk en de voeding te configureren. Ook heeft de webshop overzichtelijke categorieën, waardoor het eenvoudig is om te vinden wat je zoekt. Hierdoor heb je in een handomdraai een server samengesteld die perfect op je wensen aansluit. Wat wil je nog meer?

Topkwaliteit tegen een scherpe prijs vind je bij deze specialist

Natuurlijk wil je niet zomaar een server. Je wilt een server samenstellen waar je nog jaren mee vooruit kan en die uitstekend functioneert. Dat begrijpen de specialisten van ServerZaak heel goed. Daarom bieden ze enkel apparatuur van topmerken als HP, Dell en Intel aan. Zo heb je altijd topkwaliteit. Daarnaast heb je keuze tussen nieuwe servers en onderdelen en gereviseerde modellen. In beide gevallen ontvang je uitstekende kwaliteit. De gereviseerde modellen worden namelijk uitvoerig getest voordat ze te koop worden aangeboden. Het grootste verschil is dat ze niet over de nieuwste technologie beschikken en een stuk voordeliger zijn. De keuze is dus aan jou of je het nieuwste van het nieuwste wilt of juist wat geld wilt besparen bij het samenstellen van een server.

Bestel gemakkelijk en snel online

Naast servers vind je bij ServerZaak ook allerlei randapparatuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan controllers voor ethernet, maar ook aan monitoren en switches. Hierdoor kun je voor alles omtrent het samenstellen van een server in één webshop terecht. Daarnaast hoef je de deur niet eens uit en wordt je bestelling snel geleverd. Als je op een werkdag voor 13.00 uur bestelt, wordt de apparatuur namelijk dezelfde dag nog verzonden. Bestel je ook nog eens voor € 50 of meer? Dan profiteer je van gratis verzending!