Cenc computers
Image default
Dienstverlening

PDArepair is hét bedrijf voor reparaties aan al jouw devices

Van je telefoon de batterij vervangen in Breda, bij wie kan je dan terecht? Bij PDArepair! Wij zijn met ons leuke en gezellige familiebedrijf gevestigd aan de Neerloopweg nummer 17 in Breda. Met inmiddels ruim 20 jaar aan ervaring is geen reparatie voor ons te gek. Dus welk probleem jij ook hebt aan je smartphone, tablet, laptop of pc, breng ons zeker even een bezoekje om te ontdekken of wij het probleem voor jou kunnen fixen.

Tegenwoordig vergen wij veel van onze smartphone

Houd jij ervan om regelmatig series en films te kijken op je smartphone, veel te appen en regelmatig een kijkje te nemen op social media? Maar merk je de laatste tijd dat je telefoon wel erg traag wordt of de batterij ontzettend snel leegloopt waardoor je je smartphone best vaak in de oplader moet hangen? Doordat wij tegenwoordig onze telefoons niet meer alleen gebruiken om mee te bellen maar juist voor heel veel andere doeleinden gebruiken, vergen we best veel van de batterij van de telefoon. Daarom is het eigenlijk best logisch dat de batterij tegenwoordig best snel zijn beste tijd wel heeft gehad. Vaak is jouw smartphone gewoon nog helemaal in orde en is alleen jouw batterij aan vervanging toe. Waar je de batterij in de vroegere mobiele telefoons simpel zelf kon vervangen, is dat bij de smartphones van tegenwoordig niet meer mogelijk. De batterij zit tegenwoordig super goed in het toestel ingebouwd. Sterker nog, je kan de telefoon aan de achterkant helemaal niet meer openmaken, iets dat vroeger nog wel mogelijk was.

Wij hebben speciaal gereedschap in huis waarmee we, zonder jouw smartphone te beschadigen, jouw toestel open kunnen krijgen en de batterij kunnen vervangen. Wij vervangen de batterij altijd voor een originele batterij van het merk van jouw smartphone.

Ga altijd naar een gespecialiseerd bedrijf

Het is aan te raden van jouw telefoon de accu vervangen door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen die hier voldoende ervaring mee hebben. Wij van PDArepair zijn dat bedrijf. Je kan dus in alle vertrouwen jouw toestel voor reparatie aan ons meegeven. Een half uurtje later kan jij weer genieten van een smartphone met volle capaciteit.

https://pdarepair.nl/

Gerelateerde artikelen

De leukste single groepsreizen en vakanties voor alleenstaanden boek je hier

Naamborden van messing en huisnummers van emaille bestelt u natuurlijk bij Naambordkopen.nl!

3 tips voor het besparen op personeelskosten