Cenc computers
Image default
Dienstverlening

Vraag een meerjarenonderhoudsplanning eenvoudig aan bij dit bedrijf

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen door een echte expert en kies voor Keurhuis Nederland uit Geldermalsen! Dit bedrijf heeft de missie om iedere keer weer de beste inspecties te leveren, met duidelijke rapporten voor ieder doeleinde. Bovendien bieden ze hun inspecties tegen scherpe tarieven aan, zodat u nooit te veel betaalt voor uw meerjarenonderhoudsplanning. Zowel particulieren als woningcorporaties en VvE’s kunnen de diensten van dit bedrijf inschakelen. Ze werkten reeds samen met bedrijven en publieke instellingen als SSH Utrecht, Gemeente Den Haag en Stichting Bouwgarant. Heeft u behoefte aan een meerjarenonderhoudsplanning, oftewel een MJOP? Lees dan verder en bekijk de mogelijkheden op de website van Keurhuis Nederland!

Wat is een meerjarenonderhoudsplanning en waarom vraagt u deze aan?

Een MJOP wordt opgesteld als richtlijn op het gebied van onderhoud voor de komende 10 en 25 jaar. Zo weet u voor de middellange en lange termijn welke onderhoudswerkzaamheden nodig zijn voor uw woning, appartementencomplex of openbare gebouw. Elke vier jaar dient de meerjarenplanning met een meerjarenbegroting te worden aangepast, zodat u zekerheid heeft voor jaren zorgeloos gebruik. Ook voor verhuur zijn deze gegevens vaak van groot belang, zodat uw huurders ook weten waar zij aan toe zijn. Bij een VvE wordt de MJOP toegepast om de kosten voor het reservefonds te bepalen. Dit fonds wordt ingezet om altijd een budget voorhanden te hebben voor het te plegen onderhoud aan de panden.

Laat u verder informeren over de MJOP

Of het nu gaat om een enkele woning, appartementencomplex of een openbaar gebouw; Keurhuis Nederland staat voor u klaar met een complete dienstverlening. Heeft u de mogelijkheden met betrekking tot uw meerjarenonderhoudsplanning bekeken en heeft u nog vragen hierover? Neem dan zeker contact op met de medewerkers van dit bedrijf, zodat zij u meer uitleg kunnen geven en kunnen adviseren op basis van uw situatie. Wilt u een inspectie online aanvragen? Dat kan bij Keurhuis Nederland heel eenvoudig!

https://www.keurhuisnederland.nl/