Cenc computers
Image default
Mode en Kleding

Een bh voor iedere outfit

Een bh voor iedere outfit

De keuze voor de juiste lingerie kan soms een hele uitdaging zijn. Waar prachtige lingerie op z’n tijd best gezien mag laten worden, wil je het soms ook gewoon voor jezelf houden. Toch is het niet alleen belangrijk dat je lingerie er mooi uitziet, maar vooral praktisch en comfortabel gedragen kan worden. Er is namelijk niets zo vervelend als een bh die gedurende de dag gaat irriteren doordat deze te strak of misschien wel te los zit. Door te kiezen voor je juiste pasvorm en maat, zal je merken dat dit tot het verleden behoort. In dit artikelen vertellen we je hoe jij een geschikte bh kunt vinden voor iedere outfit.

Onder een t-shirt

Draag jij vaak een glad strak t-shirt, dan is het verstandig te kiezen voor een eveneens glad bh. Dit kan uiteraard een normale bh zijn, maar ook een maximizer push up bh om het geheel net iets meer te liften. Door te kiezen voor een gladde bh, zal je t-shirt mooier tot z’n recht komen en zal er verder niets anders zichtbaar zijn dan alleen je t-shirt. Kies je voor een  bh met kant, dan is de kans aanwezig dat deze vorm door je t-shirt heenkomen.

Sport bh

Wanneer je gaat sporten, dan is het natuurlijk niet verstandig dit in je normale bh te doen. Niet alleen is dit niet heel erg hygiënisch, maar ook simpelweg niet goed voor je fysieke gesteldheid. Door het dragen van je sport bh worden neerwaartse bewegingen opgevangen en kun je zorgeloos in je sport bh hardlopen. Dit voorkomt eventuele klachten zoals gevoelige borsten en zelfs pijn in je nek, rug of schouders.

Anita bh

Wanneer je opzoek bent naar een bh met de juiste ondersteuning, dan is een anita bh een absolute aanrader. Deze bh is zowel te dragen door vrouwen met een kleinere maat, maar vooral ontworpen voor de grotere maten. Doordat vrouwen met een grotere maat meer ondersteuning nodig hebben, is deze grote maten bh gemaakt van kwalitatief extra hoogwaardig materiaal. Dit zorgt ervoor dat hij gedurende de hele dag comfortabel zit en je het gevoel hebt alsof je geen bh draagt. Daarnaast kenmerken deze bh’s zich door de prachtige vormen en stijl, waardoor deze bh ook onder een doorzichtige jurk een prachtige toevoeging is en het geheel extra kracht bijzet. Je kunt kiezen uit een breed assortiment kleuren, zodat er altijd wel een kleur tussen zit die past bij jouw kledingkeuze van dat moment.