Cenc computers
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles over ketenmonitoring in de IT

De verschillende taken van een bedrijf zijn over een groot deel van applicaties verdeeld. Deze ondersteunen de workload en zorgen ervoor dat deze beheerd worden door middel van een silo-aanpak. Dit houdt in dat verschillende teams verantwoordelijk zijn voor delen van de keten. Deze benadering zorgt er echter voor dat belangrijke overall data ontbreekt omdat elke aparte sector door een verschillende groep wordt bewaakt en beheert. Door middel van Tuuring krijg je een overzicht op alle data en zinvolle informatie zodat je de beste performance krijgt. 

Hoe werkt ketenmonitoring?

Wanneer je als bedrijf verschillende werkprocessen moet overzien worden deze processen ook gemonitord door middel van verschillende applicaties. De gegevens die in deze applicaties worden gemonitord worden vaak verzameld door het team die verantwoordelijk is voor deze module. Wanneer je een groot aantal aan verschillende teams en applicaties hebt krijg je geen algemeen overzicht over de data van verschillende applicaties. Dit zorgt voor veel extra overbodige communicatie. 

Het platform gemaakt door Tuuring zorgt ervoor dat je een overzicht krijgt van de informatie verzameld uit de bronnen van applicaties, werkplekken en infrastructuren. Dit zorgt ervoor dat je voor de hele keten kan kiezen voor een anomalie detectie in plaats van voor een deel van de keten. De gegevens die het platform verzameld zijn geoptimaliseerd voor performance. Hierdoor kan je de optimalisatie van de bedrijfsimpact mogelijk maken. De verzamelde informatie betreft oplossingen voor alles zoals gebruikers, applicaties, werkplekken en infrastructuren. Hierdoor verkrijg je een breed spectrum aan databronnen die handig zijn voor het verbeteren en optimaliseren van het proces. 

Tuuring levert business performance analytics voor ieder bedrijf. Door middel van geïntegreerde machine learning verzamelt het systeem alleen relevante informatie en resultaten en displayt dit op een dashboard dat aangepast is naar wat je belangrijk vindt. Deze dashboards kunnen gestuurd worden naar verschillende apparaten en displays. Daarnaast kan je waarschuwingen laten genereren die weergegeven kunnen worden op deze dashboards. Deze waarschuwing kunnen worden genegeerd op basis van wijzigingen in metrische gegevens, baselines en data-analyses. Dit zorgt voor een snelle detectie van potentiële problemen en zorgt voor een snelle analyse en korte oplostijd van deze problemen. 

Het systeem verbeteren met Tuuring

Door een overzichtelijk dashboard te creëren die je niet alleen kan waarschuwen maar ook alle relevante informatie displayen maak je de verschillende teams die verantwoordelijk zijn voor hun eigen deel van de applicaties overbodig. Door middel van het dashboard kan je gemakkelijk zien hoe het werkproces verloopt en hoef je niet de hele tijd te communiceren met de teams. Je hoeft enkel op een door jou gekozen display of apparaat te kijken.

Daarnaast zorgt het systeem van Tuuring er ook voor dat je systeem gemakkelijker en sneller waarschuwingen aangeeft waardoor de problemen sneller kunnen worden opgelost. Hierdoor bespaar je als bedrijf niet alleen tijd maar maak je het proces van monitoring van de applicaties ook een stuk gemakkelijker. Ben je benieuwd wat onze software voor je kan betekenen? Bekijk dan de demo op onze website. Hier more about Tuuring.

https://tuuring.com/