Cenc computers
Electronica en Computers

Bent u op zoek naar de juiste volume licentie?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe volume licentie, dan wilt u deze natuurlijk aanschaffen bij een echte specialist. OnnIT is een onafhankelijke adviseur op het gebied van ICT. Het leveren van een volume licentie is een van de kernactiviteiten bij dit bedrijf. Dankzij de ervaring die ze hebben opgedaan in combinatie met de kennis van het inkopen, krijgt de klant een volume licentie voor de beste prijs. Het kan zijn dat uw licentie is verlopen of dat deze niet meer past bij de markt waar u nu werkzaam bent. Iedere organisatie heeft een andere licentievorm nodig, dit is onder andere afhankelijk van de regels van een fabrikant.

Kies het merk dat het beste bij u past

De specialisten van OnnIT realiseren dat software heel belangrijk is voor iedere organisatie. Daarom zit u niet vast aan één merk voor uw nieuwe volume licentie. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment met diverse topmerken. Op deze manier koopt u uw volume licentie van het merk waar u zich het beste bij voelt. Er zijn diverse licenties op de markt in verschillende soorten en maten. U kunt ervoor kiezen om een volume licentie te kopen die nooit verloopt of u kunt er een huren. Zo is een volume licentie van Citrix geschikt voor een organisatie van vijf gebruikers of meer. Naast Citrix kunt u ook kiezen uit onder andere de volgende merken:

  • Microsoft
  • Adobe
  • RES
  • Oracle
  • Veaam
  • VMware

Ontvang deskundig advies van ervaren professionals

Heeft u een volume licentie nodig of denkt u dat uw huidige licentie niet meer geschikt is voor uw bedrijf? Bij OnnIT kunt u eenvoudig persoonlijke advies aanvragen. Heeft u vragen of heeft u behoefte aan deskundig advies? Bij OnnIT geven ze onafhankelijk advies op basis van gedegen marktkennis. Hierdoor schaft u altijd de juiste licentie aan voor uw organisatie.

https://onnit.nl/