Cenc computers
Auto’s en Motoren

De Hyundai i20 occasion is doorgaans nog erg betrouwbaar

De Hyundai i20 was de opvolger van de Hyundai Getz en vanaf de lancering scoorde de auto uit Zuid Korea uitstekend. Hyundai is toch al in opmars, en is ondertussen een van de grootste autoproducenten ter wereld. Als je een Hyundai i20 occasion gaat kopen, koop je in negen van de tien gevallen een betrouwbare gebruikte auto.

Zeer gewild

De Hyundai i20 occasion is gewild, zeker vanwege de ruimte die de auto biedt en de zeer complete uitrusting en de talloze extra’s die het biedt. De Hyundai i20 occasion is er met een benzine- en een dieselmotor en in beide gevallen kan de auto aantrekkelijke verbruikscijfers overleggen. Zeker op de occasionmarkt scoort de Hyundai i20 goed. In de praktijk moet de auto de concurrentie aangaan met onder meer de Opel Corsa, Toyota Yaris en de Kia Rio. Ligt de nieuwprijs van de i20 vaak al lager, dit geldt ook voor de tweedehandse i20, terwijl het minstens dezelfde rijkwaliteiten kan bieden en zelfs meer ruimte te bieden heeft. De gebruikte Hyundai i20 vind je op de verschillende autosites met occasions in verschillende uitvoeringen.

Pechhulp on demand

Hoewel je niet snel met pech te maken krijgt in je Hyundai i20, kun je uiteraard een keer pech hebben en dan sta je zomaar met pech langs de kant van de weg. Door voor pechhulp on demand te kiezen, ben je goedkoper uit dan wanneer je voor pechhulp waarbij een abonnement verplicht is kiest. Pechhulp on demand van Centraal Beheer vraagt niet om een abonnement. Je belt en mailt waar je staat. Vervolgens is er in negen van de tien keer binnen een half uur een monteur bij je, iets dat je live kunt volgen overigens, als je de speciale app downloadt. Je betaalt dus gewoon voor de hulp die noodzakelijk is, en dat is vaak goedkoper dan wanneer je elke maand abonnementskosten moet voldoen.