Cenc computers
Auto’s en Motoren

Volg je motor theoriecursus bij Gelijk Geslaagd en slaag binnen 1 dag

Een goede theoriecursus motor kan je volgen bij Gelijk Geslaagd. De motor theoriecursus die we aanbieden bij Gelijk Geslaagd is een lekker snelle cursus. Hij duurt namelijk maar 1 dag! De cursusdag bestaat uit het leren van de theorie en het CBR examen maken. Iedereen vanaf 17 jaar kan onze cursus volgen. Voordat je je motor rijbewijs kan halen ben je verplicht om eerst je theorie examen te halen. Met behulp van onze cursus gaat dit zeker lukken. Want zoals onze naam al zegt, bijna iedereen is binnen deze dag gelijk geslaagd!

Hoe verloopt de dagcursus motortheorie?

We beginnen ’s ochtends vroeg met de cursus. Het is wel zo leuk om je medecursisten een beetje te leren kennen dus we beginnen met een kort kennismakingsrondje. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Met een lekker kopje koffie of thee gaan we de theorie leren. Hierbij werken we met echte vragen van eerdere examens van het CBR. Zo kun je oefenen met de vraagstelling en weet je straks precies wat voor vragen je kunt verwachten bij je echte examen.

Uiteraard nemen we extra de tijd voor de echte instinkers, zodat je hier op je examen niet intrapt. Om er voor te zorgen dat je antwoorden niet zult vergeten leren we je slimme ezelsbruggetjes en geven we je handige tips en trucs. Als de theorie goed in je hoofd zit is het tijd om te lunchen. Hier hoef je zelf niks voor mee te nemen, de lunch wordt door ons geregeld! Na deze pauze is er tijd voor het herhalen van de lastige vragen. Daarna is het tijd om naar het CBR te gaan, hier gaan we gezamenlijk heen. Je meld je aan bij het CBR en krijgt je door ons gereserveerde plek aangewezen. Door onze cursus maak je met veel vertrouwen en kennis je examen. Je krijgt direct na je examen van het CBR te horen of je geslaagd bent.  

Inschrijven voor de motortheorie cursus

Wil jij je inschrijven voor de cursus motortheorie? Op onze website staan de beschikbare data en plaatsen waar de cursus gegeven wordt. Schrijf je in en wij regelen de rest voor je. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij binnen 1 dag geslaagd bent!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/