Cenc computers
Vakantie

Vakantie in volledige ingerichte tenten

Denk eens terug aan de zomervakanties van vroeger. Goede kans dat je nu terugdenkt aan een heerlijke zomer op een camping, bijvoorbeeld in Zuid-Frankrijk. Kamperen is onder Nederlanders nog steeds een enorm populaire manier om vakantie te vieren. Wij zijn echt een campingvolkje.

Als kind was kamperen één groot feest, maar als volwassene ontdekte je al snel dat er toch wel veel bij komt kijken. Want terwijl de kinderen al in de speeltuin bezig zijn, mogen pa en ma uitzoeken hoe die tent ook alweer opgebouwd moest worden. En vaak duurt het ook een paar dagen voordat je de tent een beetje handig hebt ingedeeld.

Als je daar nu geen zin in hebt, maar wel wilt kamperen, is glamping echt dé ideale vakantievorm voor jou. Bij glamping verblijf je namelijk in een volledig ingerichte tent. Deze staat al helemaal voor je klaar wanneer je aankomt. Dat betekent: geen gedoe. Glamping is echt een soort plug-and-play vorm van kamperen.

Niet alleen ben je met de ingerichte tenten op de door ons geselecteerde glampings volledig vrij van het gedoe, maar over het algemeen is de inrichting van de bungalowtenten ook een stuk luxer dan de kampeeruitrusting die je zelf zou meenemen. Een luchtbed is weliswaar handig meenemen, maar slaapt toch een stuk minder dan de echte bedden die bij glamping standaard zijn. En een robuuste picknick-tafel zit ook een stuk lekkerder dan een wankel campingtafeltje met klapstoelen.

Kortom: glamping biedt je het genot van een volledig zorgenvrije kampeerervaring. Precies zoals je jezelf dat herinnert van je eigen kindertijd. Dat gun je jouw kinderen (en trouwens…jezelf) toch ook?

Deze luxe vorm van kamperen is mogelijk op heel veel locaties, in alle belangrijke vakantielanden van Nederland. Van Portugal tot Kroatië, van Nederland tot Italië, een ingerichte tent is makkelijk en eenvoudig te boeken via www.glampings.nl. Doordat wij alvast de eerste selectie hebben gemaakt, ben je gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Je vakantieplanning was nog nooit zo eenvoudig.