Cenc computers
Image default
Vakantie

Ontdek het mooie recreatiepark van Sollasi voor een ontspannen vakantie

Wilt u deze zomer in eigen land op vakantie? En wilt u tijdens uw vakantie graag kunnen genieten van het strand en de zee? Maar wilt u niet alleen aan het strand liggen maar ook actieve dingen ondernemen en mooie steden en gezellige dorpjes bezoeken? De omgeving van Noordwijk/Noordwijkerhout biedt u dit allemaal.

Het recreatiepark in Noordwijkerhout van Sollasi is de perfecte plek om uw vakantie te vieren. Het park ligt namelijk letterlijk tussen het strand, duinen, bossen, gezellige dorpjes en meerdere grote en prachtige steden. Steden als Den Haag, Amsterdam, Leiden en Haarlem zijn binnen ongeveer een half uurtje vanaf het recreatiepark aan te rijden. U kunt deze steden ook allemaal per trein bezoeken. Dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Hillegom en Lisse liggen allemaal rondom het recreatiepark. Hier kunt u zelfs fietsend naartoe.

Bruisende omgeving en genieten van de rust op het park

Ondanks de bruisende omgeving is de ligging van recreatiepark Sollasi zeer rustig. Ook voor natuurliefhebbers is dit de perfecte plek, vanaf het park kunt u namelijk de mooiste routes door de natuur maken, lopend of op de fiets.

Het park is uitgerust met een prachtig modern studiocomplex, welke is uitgerust met 2-persoons studio’s op de begane grond of op de 1e etage. De studio’s op de begane grond zijn voorzien van een terras, de studio’s op de 1e etage zijn voorzien van een balkon. Naast het studiocomplex is het park uitgerust met verschillende typen 4-persoons en 6-persoons bungalows. U kunt hierbij kiezen uit vrijstaande en geschakelde bungalows. Iedere bungalow is uitgerust met een eigen, omheinde tuin en een berging om buitenspullen en fietsen in op te bergen.   

Kamperen middenin de natuur

Voor de mooiste campings bij Noordwijk aan Zee kunt u ook bij Sollasi terecht. Eén van de campings van Sollasi is gelegen naast het recreatiepark in Noordwijkerhout. De andere camping, Le Parage genaamd, is gelegen in Noordwijk, direct naast het natuurgebied Hollands Duin.

Zowel het recreatiepark als de campings zijn voorzien van diverse moderne en schone faciliteiten.

https://www.sollasi.nl/