Cenc computers
Electronica en Computers

Een vakkundige en snelle reparatie van je telefoon

Een smartphone die kapotgaat kan bijzonder vervelend zijn. Om contact te houden met vrienden en familie is je telefoon heel belangrijk. Daarom is een snelle reparatie van je telefoon bijzonder handig. Ga daarvoor langs bij The Repair House en wees verzekerd van een snel herstel. Zij kunnen namelijk meer dan 200 verschillende smartphones van een vlotte reparatie voorzien. Met filialen over heel Nederland zit er vast wel eentje bij jou in de buurt. Wacht dus niet langer en laat een reparatie aan je telefoon uitvoeren zodat je diezelfde dag nog over een volledig functionerende smartphone beschikt!

Geniet van een snelle service

De reparatie van je telefoon hoeft zeker niet lang te duren bij The Repair House. Reken er daarom op dat je binnen 30 minuten weer over een herstelde smartphone beschikt. Je wacht daarbij rustig in een van onze filialen tot de specialist klaar is met het herstel. Wij willen namelijk niets liever dat jij weer vlot gebruikmaakt van je telefoon. Daarbij kun je kiezen om op voorhand een afspraak te maken of gewoon langs te komen in een van onze vestigingen. Onze gecertificeerde monteurs zijn ervaren in het herstellen van alle soorten smartphones, waardoor je zeker niet hoeft te twijfelen of het mogelijk is om jouw type te repareren.

Verschillende herstelwerken mogelijk

Niet alleen de reparatie van uw telefoon is bij The Repair House in veilige handen. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan tablets, waarbij het mogelijk is om waterschade of laadingangen te herstellen. Misschien merkt u dat de camera niet meer volledig functioneert. Dan zit je bij de monteurs van The Repair House aan het juiste adres. Daarbij krijgt u ook nog eens 12 maanden garantie voor elke smartphone reparatie die zij uitvoeren. Dan weet je zeker dat wanneer je eventueel merkt dat de reparatie niet geheel goed is verlopen, je terug kan komen voor een gratis nieuwe herstelbeurt.

https://www.therepairhouse.com/