Cenc computers
Kinderen

Spelenderwijs leren typen voor uw kind

Het digitale tijdperk ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren. Vrijwel alles wordt tegenwoordig met de computer gedaan. Deze transitie is dan ook erg snel gegaan, in vrijwel een enkele decennia. Vrijwel het gehele onderwijs wordt tegenwoordig met de computer gedaan. Het belang van normaal kunnen schrijven wordt dan ook steeds minder relevant. Dit brengt zo zijn voordelen met zich mee in het onderwijs. Docenten kunnen dan veel sneller werkstukken en toetsen nakijken. Geen nare handschriften meer, maar echt duidelijkheid. Bovendien kunnen toetsen en dergelijke dan ook veel effectiever worden gemaakt. Schrijven op een laptop of ander elektronisch apparaat gaat in de regel namelijk veel sneller dan schrijven op papier. Omwille van deze redenen is het dan ook zeer belangrijk dat je kind zo snel mogelijk leert typen. Kinderen leren snel dingen aan en vergeten dat ook niet zo snel. Een typecursus op jonge leeftijd is dus zeer relevant. Hoe beter je kind leert te typen, hoe soepeler zijn ontwikkeling zal gaan in de toekomst. Tegenwoordig zijn er ook online typecursussen waar je je kunt voor kunt aanmelden, zoals de TypeApp. Dit is een typecursus voor kinderen. In dit artikel enkele voordelen omtrent deze typecursus voor kinderen. 

Voordeel 1: binnen 12 weken een typediploma

Bij TypeApp kan je kind al binnen 12 weken een typediploma halen. Dit is een korte periode, maar de diploma die is wel geldig en een mooi bewijs van de prestaties. Effectiviteit wordt afgewisseld met spelenderwijs leren typen. Door deze unieke combinatie kan ervoor gezorgd worden dat kinderen de typediploma binnen 12 weken al kunnen behalen. Natuurlijk is dit ook afhankelijk van het enthousiasme van het kind. Is je kind zeer enthousiast en gemotiveerd? In die gevallen is de kans groot dat het veel gemakkelijker wordt behaald. Bij deze typecursus wordt de focus dan ook op plezier gelegd. Het zijn geen saaie typische ouderwetse typecursussen. Er wordt gebruikgemaakt van de huidige technologie om kinderen op een zo goed mogelijke manier op te leiden. De typecursus kinderen is echt effectief. 

Voordeel 2: hoog slagingspercentage typecursus kinderen

We hebben een slagingspercentage van 98% en daar zijn we dan ook erg trots op. Hoe is dit hoge slagingspercentage te verklaren? Vraagt u zichzelf misschien af. Dit heeft allemaal te maken met onze werkwijze. We combineren effectiviteit met plezier, zodat kinderen gemotiveerd zijn en echt willen slagen. Een kind voor iets motiveren kan enerzijds heel lastig zijn, maar anderzijds ook heel makkelijk. Bij een kind is het namelijk vaak heel zwart-wit. Of ze vinden iets geweldig, of ze vinden het helemaal niets. Daardoor is het gemakkelijk om daar op te anticiperen, en dat is één van de redenen waarom het slagingspercentage bij ons zo hoog ligt.

Voordeel 3: gratis typecursus proefles

We snappen maar al te goed dat je eerst wilt kijken of een online typecursus wel iets voor je kind is. Omwille van die reden bieden wij dan een ook een gratis proefcursus aan. In die periode kun je gratis oefenen en krijg je gratis online begeleiding. Je kunt dan perfect nagaan of het wel iets voor je is. De gratis proefcursus is 3 dagen en volledig vrijblijvend. Waardeer je de gratis typecursus proefles? Dan kun je ervoor kiezen om je kind aan te melden voor de online typecursus. Je betaalt dan een maandelijks bedrag.

Voordeel 4: keuze online les en klassikaal

Allereerst kun je je registeren voor een online typecursus. Je betaalt dan eenmaal een vast bedrag en vervolgens krijg je een licentie van een jaar. Niet alleen krijg je dan de typecursus, maar je krijgt ook online begeleiding. Per email worden er ook tips gegeven en resultaten gegeven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om klassikaal les te krijgen. Je betaalt dan een vast bedrag voor 12 lessen. Dit is echt voor kinderen die meer baat bij hebben bij real time begeleiding.

https://typeapp.nl/