Cenc computers
Particuliere dienstverlening

Een dorpel op maat bestellen bij een échte specialist

Zoekt u een bedrijf waar u een dorpel op maat kunt bestellen? Dan biedt Raamdorpelelementen B.V. u uitkomst. Voor de meest uiteenlopende raamdorpelelementen kunt u bij dit bedrijf terecht. Dagelijks helpen zij veel particulieren, maar zeker ook aannemers, klusbedrijven, woningbouwcorporaties en architecten. Dit bedrijf heeft een eigen fabriek in Bladel waar met passie gewerkt wordt aan uw dorpel op maat.

Kies voor een bedrijf met jarenlange ervaring

De vakmensen van dit bedrijf hebben al ruim 16 jaar ervaring op het gebied van verlijmede raamdorpelstenen. Raamdorpelelementen B.V. is dan ook een toonaangevend bedrijf in Bladel, maar ook zeker in de rest van Brabant. De raamdorpelelementen vervaardigt dit bedrijf namelijk zelf in hun eigen fabriek. Daarnaast is het mogelijk om het monteren van uw dorpel op maat over te laten aan de experts van dit bedrijf. Bij projecten vanaf 100 meter kunt u het gehele traject van A tot Z laten verzorgen door vakmensen, van het slopen van de oude raamdorpels tot het plaatsen van uw op maat gemaakte dorpels. Met de ondersteuning van de professionals van dit bedrijf weet u zeker dat de plaatsing van uw bestelling resulteert in een prachtige gevel die voldoet aan al uw eisen en wensen.

Profiteer van een snelle levering

Raamdorpelelementen B.V. voert zelf het transport uit. Zo weet u zeker dat de elementen veilig bij u aankomen. De levertijd van producten is tussen de één en vier werkwerken. Dit bedrijf rijdt routes door heel Nederland. De raamdorpelelementen worden geleverd in stalen bakken en/of rekken. Deze hoeft u niet direct leeg te halen. U ruimt ze leeg wanneer u tijd heeft en meldt de rekken af. Vervolgens worden deze weer bij u opgehaald. Wacht niet langer en bestel snel uw dorpel op maat. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die u heeft.

https://www.raamdorpel.nl/