Cenc computers
Particuliere dienstverlening

Wat gaan we doen deze zomer?

Deze zomer is nog maar de vraag of we echt naar het buitenland kunnen. Sommige mensen boeken wel al een vakantie. De vraag is alleen of deze wel doorgaat. Het afgelopen jaar hebben we gezien dat heel veel reizen met name buiten de Europese Unie werden geannuleerd. De kans is aanwezig dat het dit jaar ook gebeurd. Het grote verschil is wel dat er nu wordt gevaccineerd. Dit zou kunnen betekenen dat er straks meer mogelijk is. Het echter nog maar afwachten of de vaccinaties aanslaan.

Vakantie in eigenland of sparen

Omdat er dus nog veel onzekerheid is met betrekking tot de vakanties kan het slim zijn om dit jaar in eigenland op vakantie te gaan. Natuurlijk zijn er ook mensen die dan liever thuisblijven. Het geld dat normaal wordt uitgegeven aan de vakantie kunnen zich dan sparen. Dit geld kan dan vervolgens op de bank gezet. Omdat de rente bijna 0% is of zelfs negatief is dit eigenlijk ook helemaal niet zo’n goed idee. Je wordt eigenlijk door de banken gedwongen om het geld uit te geven.

Investeren in je huis

Een goede uitgave kan een renovatie van de tuin zijn. De huizen prijzen stijgen en dus levert een investering in huis meer op. Daarnaast kan bijvoorbeeld een veranda op maat bijdragen aan een extra gevoel van luxe. Dit extra gevoel van luxe is heel erg welkom wanneer je een vakantie gaat vieren in Tuinezië. Dus waar wacht je nog op? Investeer in je huis en beloon jezelf met veranda op maat.

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/