Cenc computers
Kinderen

De fotograaf op school van nu

Elk jaar komt de fotograaf op school langs om de leukste en mooiste foto’s te maken. Iedereen weet dat eigenlijk alleen de moeders zich druk maken over hoe deze foto’s eruit komen te zien. Wat moeten de kinderen aan? Worden er foto’s gemaakt samen met broers of zussen? Passen hun outfits wel bij elkaar? Daarnaast moet het haar ook goed zitten natuurlijk, moeten ze nog door de wind heen fietsen? Je merkt als dat we best wat over hebben voor een paar leuke foto’s. Toch is er veel veranderd door de jaren heen als het aankomt op schoolfoto’s.

 

De fotograaf op school van vroeger

In onze tijd was het nog heel anders, kun je het nog herinneren? Met de hele klas verzamelen in de gymzaal, met de lange kinderen achter en de kleine vooraan. Als je geluk had mocht je naast de leraar staan. De voorste kinderen zaten op een bankje of op de grond. En onder de foto kwam een grote zwarte balk met de klassennaam te staan. Grote kans dat elke foto van de basisschool en middelbare school er precies zo uitziet.

 

Schoolfoto’s van de toekomst

De fotograaf op school van de toekomst. Je kunt tegenwoordig een stuk creatiever zijn met de schoolfoto’s van je kinderen. Je hebt keus uit verschillende foto’s in plaats van maar eentje, daarnaast kun je ook nog eens de achtergrond kiezen. Zo hoef je niet na te denken over wat ze aandoen, wat je kunt zelf een achtergrond uitkiezen die erbij past.

 

https://www.schoolfoto.nl/